Homepage  / Televiziune

Ce noutăți au pregătit Disney Channel și Disney Junior pentru luna octombrie 2021

Ce noutăți au pregătit Disney Channel și Disney Junior pentru luna octombrie 2021

de Roxana Mirea,

La Disney Channel și Disney Junior, luna octombrie este una plină de acțiune și umor. În octombrie, la Disney Channel este anunțată premiera sezonului 4 al serialului „Miraculos: Buburuza și Motan Noir” pe 4 octombrie. În plus, seria Cavaler Accidental revine cu multe episoade noi.

Pe de altă parte, la Disney Junior debutează primul serial Marvel pentru preșcolari: „Păienjenel și prietenii săi uimitori”. Iar Sopi, Bufnița și Pisoi se întorc în sezonul 5 al serialului „Eroii în Pijama”.

În plus, finalul lunii octombrie este dedicat misterelor amuzante la Disney Channel. „Misterul Mumiei”,un nou film original Disney Channel, are premiera pe 30 octombrie 2021. Vor fi de asemenea difuzate episoade cu tematică de Halloween ale celor mai îndrăgite seriale, în ultimul weekend din lună.

DISNEY CHANNEL – Luna octombrie

MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR: SEZONUL 4

Aventura din Paris continuă pentru Buburuza și Motan Noir și în sezonul 4. Înconjurați de noi aliați și luptând cu un adversar din ce în ce mai puternic și hotărât, cei doi sunt pregățiti pentru cele mai mari provocări. Cu toate acestea, au parte de mari schimbări atât în viața lor de supereroi, cât și în viața de la școala atunci când sunt pur și simplu Marinette și Adrien.

Sezonul 4 al serialului „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”, are premiera pe 4 octombrie la Disney Channel și va fi difuzat de luni până vineri, de la 16:30.

CAVALER ACCIDENTAL: PREMIERA SEZOANELOR 3 ȘI 4

Dwight are parte de noi provocări și aventuri în rolul său de protector al Gretei, prințesa medievală aterizată în secolul 21, în încercarea de a o învăța cum să se adapteze vieții de liceu.

Evul Mediu se întâlnește cu secolul 21 în aceasta comedie plină de aventuri și umor, atunci când Dwight, un adolescent din secolul 21 cade într-o cameră subterană veche și aterizează cu buzele sale pe buzele Grettei, o prințesă războinică ce doarme de o mie de ani. „Sarutul” lui Dwight îi trezește pe Gretta și pe magicianul ei de curte și hoarde de ticăloși medievali. Dwight este acum vrăjit să o protejeze pe Gretta în calitate de cavaler neconvențional, în timp ce inamicii ei din trecut invadează orașul său natal, Woodside.

Noile sezoane din „Cavaler Accidental” vor fi difuzate din 4 octombrie la Disney Channel, de luni până vineri, de la 19:00.

CAVALER ACCIDENTAL

MISTERUL MUMIEI

Filmul original Disney Channel, Misterul Mumiei este o comedie plină de aventuri și mistere. Trei prieteni buni pornesc în aventura vieții lor să salveze o mumie de acum patru mii de ani și să o aducă înapoi la locul ei. În tot acest proces, cei trei se distrează și învață o mulțime de lucruri despre prietenie și lucru în echipă.

Filmul „Misterul Mumiei” va fi difuzat la Disney Channel sâmbătă, 30 octombrie, de la 16:00.

WEEKENDUL DE HALLOWEEN

În weekendul 30-31 octombrie, în intervalul 16:00 – 21:00, puteți urmări la Disney Channel un maraton de episoade cu tematică de Halloween și două filme înfricoșător de amuzante: Misterul Mumiei si Zombie 2.

ZOMBIES 2

CEI 6 SUPER EROI: PREMIERA SEZONULUI 3

Aventurile continuă pentru Cei 6 Super Eroi în noul sezon. Orașul San Fransokyo se confruntă cu o nouă amenințare din partea unei echipe de roboți malefici coordonați de Băiat Burger Tăiețel. Oare vor reuși cei șase prieteni să salveze orașul și de această data?

Noul sezon din „Cei 6 Super Eroi” va fi difuzat din 2 octombrie la Disney Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12:30.

CEI 6 SUPER EROI

DISNEY JUNIOR

LANSAREA SERIALULUI „PĂIENJENELUL MARVEL SI PRIETENII LUI UIMITORI”

Păienjenel (Peter), preferatul copiilor, alături de prietenii săi, Fantoma- Păianjen (Gwen Stacey) și Spin (Miles Morales), formează Echipa Păienjenel. Împreună ei protejează cartierul de răufăcători și rezolvă toate problemele. Cei trei sunt sprijiniti si de amuzantul bot TRACE-E și împreună pornesc în misiuni speciale pentru prietenii, vecinii și orașul lor și salvează situația. Dacă Păienjenel se găsește într-o situație complicată și are nevoie de mai multă putere de super erou, cu siguranță va chema în ajutor un amic din echipa Răzbunătorilor precum Hulk, Ms. Marvel sau Pantena Neagră. Ei învață ca lucrând în echipă, orice misiune este mai ușoară și mai amuzantă.

 „Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori” are premiera pe 16 octombrie și va fi difuzat la Disney Junior în fiecare zi de wekend de la 11:00.

PĂIENJENELUL MARVEL SI PRIETENII LUI UIMITORI

EPISOADE ÎN PREMIERA DIN SERIALUL GAȘCA PUIȘORILOR

„Gașca Puișorilor” este un nou serial animat pentru preșcolari și familiile lor inspirat de seria de carți „The Chicken Squad” de Doreen Cronin. Fiecare episod îi are în prim-plan pe Cip, Micul Bu și Frumi—trei pui de găină—și Căpitan Cuțu, un câine de pază experimentat. Împreună folosesc lucrul în echipă și abilitățile de gândire critică pentru a rezolva problemele din cartier și a păstra pacea în curtea lor.

Episioadele în premieră din „Gașca Puișorilor” vor fi difuzate în primele două weekenduri din luna octombrie, de la 10:30.

EROII ÎN PIJAMA: PREMIERA SEZONULUI 5

Eroii în pijama continuă în luna octombrie, cu noi episoade. Astfel, micuții telespectatori vor descoperi noi aventuri nocturne fără egal ale celor trei protagoniști curajoși, Pisoi, Șopi și Bufniță, atunci când Ninja Nocturnul preia sediul Eroilor in Pijama pentru a fura puterile magice din cristalul acestora.

Noile episoade din „Eroii în pijama” vor fi difuzate la Disney Junior din 16 octombrie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10.30.

PROGRAM SPECIAL DE HALLOWEEN

Disney Junior a pregătit cu ocazia Halloween-ului o mulțime de surprize:

– Episoade tematice din Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori – sâmbătă, 30 octombrie de la 10:00 și Mickey Mouse – Aventuri Încurcate – duminică, 31 octombrie de la 10:00.

Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori
Mickey Mouse – Aventuri Încurcate

– În plus, duminică, pe 31 octombrie de la 13:00 sunt difuzate episoade noi, consecutive, din îndrăgitul serial Vampirina

Vampirina

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton