Homepage  / Vedete româneşti

Ce nu i-ar ierta niciodată Ramona Olaru lui Cătălin Cazacu. „Am o problemă mare cu chestia asta”

Ce nu i-ar ierta niciodată Ramona Olaru lui Cătălin Cazacu. „Am o problemă mare cu chestia asta”
9

de Roxana Mirea,

Ramona Olaru, de la Neatza cu Răzvan și Dani formează un cuplu frumos cu Cătălin Cazacu. Cei doi au o relație bine sudată și se înțeleg minunat. Totuși, Ramona Olaru a dezvăluit recent ce nu i-ar ierta niciodată lui Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru, despre ce nu i-ar ierta lui Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este foarte îndrăgostită, dar asta nu înseamnă că i-ar ierta orice partenerului ei.

Ramona Olaru a mărturisit la Antena Stars că iubitul ei nu este romantic, însă a specificat că oricum nu i-ar fi plăcut acest lucru. Asistenta TV susține că nu l-ar ierta niciodată pe Cătălin Cazacu dacă i-ar fi infidel și dacă ar minți-o, lucrul care o enervează cel mai tare.

Ce-nu-i-ar-ierta-niciodata-Ramona-Olaru-lui-Catalin-Cazacu.-„Am-o-problema-mare-cu-chestia-asta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Cătălin este… cred că dacă i-ai aprins niște lumânări pentru o seară romantică se uită ca săracul în traistă, dar el ar vrea să fie. Nu poate să fie siropos, însă nu mi-aș dori să fie așa. Nimeni niciodată nu ar ierta dacă ar fi înșelat, oricum dacă ajunge un om să facă acest lucru înseamnă că acolo unde a fost nu a fost neapărat fericit sau împlinit și nu este doar vina lui dacă că te-a înșelat.

Pe locul doi este că nu suport să mă mintă cineva cu absolut nimic, nu neapărat ceva foarte important. Am o problemă foarte mare cu chestia asta, dar el asta făcea înainte. Doar nu ești fraier să pierzi o femeie ca mine”, a declarat Ramona Olaru, potrivit spynews.ro.

Recent, Ramona Olaru a vorbit și despre fostele iubite ale lui Cătălin Cazacu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton