Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce nu ştiaţi despre protagoniştii serialului brazilian „O Cenușăreasă la Rio”

Ce nu ştiaţi despre protagoniştii serialului brazilian „O Cenușăreasă la Rio”

de Redactia Tvmania

Serialul „O Cenușăreasă la Rio” ne-a readus-o pe micile ecrane pe tânăra şi talentata Marina Ruy Barbosa. Aceasta interpretează impecabil rolul Elizei, o fată care îşi depăşeşte condiţia socială.

Serialul brazilian „O Cenușăreasă la Rio” („Totalmente demais”), început pe 2 martie la Happy Channel, e o comedie romantică care a fost văzută în ţara de origine, la postul Rede Globo, între 9 noiembrie 2015 – 30 mai 2016. Anul trecut, această producţie a fost nominalizată la gala „International Emmy Awards”, la categoria „Cea mai bună telenovelă”, câştigată de serialul turcesc „Dragoste infinită” („Kara Sevda”).

 

Serialul, difuzat la noi vinerea şi sâmbăta, are la bază, într-o mică măsură, piesa „Pygmalion” a lui George Bernard Shaw. În centrul poveştii se află Eliza (Marina Ruy Barbosa), o tânără de 18 ani, care fuge din orăşelul mic în care trăieşte, la Rio de Janeiro, după ce e agresată de Dino, tatăl ei vitreg. Eliza vrea să îşi găsească tatăl natural despre nu știe mai nimic, doar că este șofer de camion. Ajunsă la Rio, ea are parte de tot felul de ghinioane. I se fură ultimii bani pe care îi are şi ajunge să trăiască pe străzi. Aşa îl cunoaşte pe tânărul Jonatas (Felipe Simas), care o scoate din toate încurcăturile. Ulterior, Eliza începe să vândă flori prin restaurante, iar întâlnirea cu Arthur (Fábio Assunção), patronul unei agenţii de modele, îi schimbă viaţa eroinei. Cei doi se îndrăgostesc, însa două femei le pun beţe în roate. În afară de cei trei actori protagonişti, din distribuţie mai fac parte, printre alţii, Juliana Paes (Karla din „Clona”), Juliana Paiva, Humberto Martins, Vivianne Pasmanter şi Daniel Rocha.

 

Marina Ruy Barbosa are o carieră de succes

 

Eliza, personajul interpretat de Marina Ruy Barbosa în „O Cenușăreasă la Rio”, reuşeşte, cu multă ambiţie, să se transforme dintr-o tânără care trăieşte de azi pe mâine, într-o femeie puternică şi elegantă, cu o carieră în modelling. Marinei i-a fost uşor să-i dea viaţă unui astfel de personaj mai ales că, la doar 22 de ani, este o celebritate în Brazilia. Şi-a făcut debutul în actorie în 2002, iar de atunci a mai jucat în mai multe filme, piese de teatru şi seriale, printre acestea numărându-se „Dragoste de viață” („Amor à vida”) şi „Șapte păcate („Sete pecados”) care au fost difuzate şi pe micile noastre ecrane. Marina este considerată un „Fashion Icon” în ţara ei, primind, de-a lungul mai multor ani, distincţia de „Cel mai bine îmbrăcată vedetă”.

 

De asemenea, a fost inclusă în topuri precum „Cele mai sexy femei din Brazilia” sau “Top 25 celebrităţi din Brazilia în 2015”, alcătuit de „Forbes”. Marina este populară şi pe Instagram, unde are milioane de urmăritori şi este implicată în campanii care susţin bolnavii de cancer. Mai mult, ea şi-a donat 30 de cm din păr pentru o organizaţie care face peruci pentru cei care şi-au pierdut părul în urma tratamentelor. Cât priveşte viaţa privată, Marina s-a căsătorit anul trecut cu Alexandre Sarnes Negrão (32 de ani), un afacerist milionar şi pilot de curse.

 

În „O Cenușăreasă la Rio”, Marina a avut ocazia să joace alături de Felipe Simas (25 de ani, pe care l-aţi mai văzut în „Floarea din Caraibe”, telenovela lui de debut) şi Fábio Assunção, un actor cu experienţă. Fábio (46 de ani) are în spate o carieră solidă începută în 1990, el a având numeroase premii le festivaluri braziliene, dar şi o nominalizare la categoria cel mai bun actor la „International Emmy Awards”, în 2011, pentru rolul din serialul „Dalva e Herivelto: uma Canção de Amor”.

 

 

O mai ţineţi minte pe Juliana Paes?

Frumoasa Juliana Paes (38 de ani) ne-a fermecat cu rolurile din telenovelele „Clona” (2001) şi „India” (2009). În producţia „O Cenușăreasă la Rio” îi dă viaţă Carolinei, redactorul-şef de la o revistă glossy, care îi face zile fripte protagonistei Eliza. Pentru a-şi pregăti rolul, Juliana a petrecut mai multe ore în redacţiile unor reviste din Brazilia, printre care Vogue şi Marie Claire. Juliana, fost model, este ea însăşi o preferată a publicaţiilor de modă, dar şi ce ale celor dedicate bărbaţilor. 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton