Homepage  / Vedete româneşti

Ce nume a ales Pepe pentru fiul lui. Când se va naște bebelușul lui și al iubitei sale, Yasmine Ody

Ce nume a ales Pepe pentru fiul lui. Când se va naște bebelușul lui și al iubitei sale, Yasmine Ody
8

de Roxana Mirea,

Pepe va deveni tată pentru a treia oară. Yasmine Ody este însărcinată și îl va face pe artist tată de băiat. Acesta mai are două fetițe din relația cu Raluca Pascu: pe Maria și Rosa. Recent, Pepe a dezvăluit la ce nume s-a gândit pentru fiul lui.

Ce nume a ales Pepe pentru fiul lui

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody. Aceasta urmează să-l facă tată pentru a treia oară. El este destul de discret atunci când vine vorba de viața personală, însă a dezvăluit că bebelușul lui și al Yasminei Ody va veni pe lume peste aproximativ două luni. De asemenea, Pepe a spus și ce nume a ales pentru fiul lui. Se pare că bebelușul va purta chiar numele artistului.

Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! Ce e mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, a povestit Pepe, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Pepe_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pepe prezintă Te cunosc de undeva 2022

Pepe prezintă emisiunea „Te cunosc de undeva” 2022, de la Antena 1, alături de Alina Pușcaș. Artistul îl înlocuiește pe Cosmin Seleși, care a prezentat show-ul transformărilor încă de la debut, de pe 17 martie 2012. Pe de altă parte, Pepe nu este deloc străin de formatul emisiunii, fiind concurent în mai multe sezoane.

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte  bine acest proiect! De-a lungul timpul am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator… doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine.

După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou –o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală” , a mărturisit Pepe.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton