Homepage  / Vedete româneşti

Ce obicei păstrează Elena Gheorghe de Anul Nou. Tradiția durează din timpul liceului. EXCLUSIV

Ce obicei păstrează Elena Gheorghe de Anul Nou. Tradiția durează din timpul liceului. EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

După o lună plină cu concerte, serbări, filmări și în goană după cadouri, Elena Gheorghe întâmpină noul an cântând, pe scenă. În Noaptea dintre ani, dincolo de concerte însă, artistă care face parte din juriul emisiunii „Vedeta familiei” de la TVR 1 va avea timp să-și scrie dorințele pentru 2023 într-un mod special. 

La fel ca mai toți artiștii, Elena Gheorghe se pregătește să întâmpine 2023 pe scenă, cântând, alături de soțul ei, Cornel Ene, și ceilalți membrii ai band-ului. Până atunci însă. artistă ne-a povestit câte ceva din culisele emisiunii „Vedeta familiei”, a cărei ultimă ediție se va difuza pe 31 decembrie, de la ora 10.00.

Totodată, Elena Gheorghe ne-a dezvăluit și care este tradiția pe care o respectă la fiecare început de An Nou, încă din vremea liceului. Detalii, în cele ce urmează!

Sfârșitul lui 2022 ți-a adus un proiect în televiziune. Cum ai ajuns să faci parte din juriul emisiunii „Vedeta familiei” de la TVR 1?

A fost o întâmplare fericită, aş zice. Am mai primit de-a lungul timpului diverse propuneri pentru diferite proiecte în TV, însă le-am refuzat pentru că atunci îmi doream altceva, eram implicată în prea multe şi nu aveam timpul şi energia pentru un proiect de televiziune. De data asta, a contat şi faptul că este un concurs pentru copii şi a venit în perioada aceea a anului când toată lumea se simte mai aproape de copilărie – cel puţin, pe mine, decembrie mă face să mă gândesc la copilărie… În plus, mi-am propus să fiu un pic mai deschisă la lucrurile care vin spre mine.  Nu îmi este ceva necunoscut, cu ani în urmă am mai făcut parte dintr-un juriu, tot într-un concurs pentru copii.

Și cum te înțelegi cu colegii tăi de jurizare?

Foarte bine! Ne completam şi ne distrăm împreună.

Cu ce te-au surprins copiii care au participat până acum la acest concurs?

Sunt foarte dezinvolţi, pregătiţi de la vârste fragede pentru scena, şi nu numai din punct de vedere muzical, ci ştiu şi să vorbească liber, se exprima cu uşurinţă în public. Sunt fascinată de talentul lor, de maturitatea lor.

Și cât de ușor dificil este să faci departajarea între copii? La vârsta lor sunt extrem de sensibili…

Este foarte greu, totul trebuie făcut delicat, cu mănuşi, explicaţiile sunt foarte importante şi cuvintele trebuie măsurate. Acum se pun bazele şi o vorbă grea poate răni copilul de acum, ceea ce va lăsa urme în maturul de mâine.

Și tu ai participat la o mulțime de concursuri când erai mică… Ce sfat le dai juniorilor de azi care vor să devină vedete?

Am participat la multe concursuri şi au contat foarte mult în cariera mea, ele m-au format, m-au calit şi m-au ambiţionat.

Sfarul meu este să-şi urmeze inima, să facă din pasiune treaba aceasta, nu pentru că au fost împinşi de la spate de cineva. Muzica nu este un job, muzicii i te dedici trup şi suflet o viaţă – şi asta poţi face doar dacă eşti extrem de pasionat şi iubeşti să cânţi şi să dăruieşti.

Apropo de vedete… cine este vedeta familiei tale? În afară de tine, bineînțeles!

Vedetele sunt cei mici, lor le acordăm toată atenţia, pe ei îi apaudam şi lor le apreciem eforturile depuse atât la şcoală, cât şi la activităţile extraşcolare. Şi tot lor le explicam atunci când greşesc.

Unde veți petrece Anul Nou?

Anul Nou ne va prinde, ca de obicei, la concerte. De Crăciun, întotdeauna în familie, colindăm, mergem la biserică şi stăm la masă cu ai noştri părinţi.

De ce superstiții ții cont în Noaptea dintre ani?

Ceva roşu, bani la purtător, iar la ora 00.00 îmi pun o dorinţă. Pe 1 ianuarie scriu pe o coală de hârtie 10 lucruri pe care mi le-aş dori în noul an şi apoi împachetez hârtia în forma unui avion. E un lucru pe care îl fac încă din liceu.

Ce îți dorești de la 2023? Și care ar fi noua provocare a Noului An?

Îmi doresc sănătate şi linişte sufletească. Ştiu că sună banal, dar, dacă ai baza, poţi construi orice. Provocarea este să fac turneul de muzică armânească, să lansez un nou album pop şi să am timp pentru mine şi ai mei.

elena-gheorghe-11Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton