Homepage  / Vedete româneşti

Ce obiect necesar nu a găsit Adela Popescu în Republica Dominicană. „Credeți-mă, peste tot am întrebat”

Ce obiect necesar nu a găsit Adela Popescu în Republica Dominicană. „Credeți-mă, peste tot am întrebat”
12

de Roxana Mirea,

Adela Popescu se află în momentul de față în Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, emisiune difuzată de Pro TV. Recent, vedeta a povestit pe Instagram că s-a aflat într-un impas în momentul în care a avut nevoie de un obiect esențial, dar pe care nu a reușit să îl găsească deloc în Republica Dominicană.

Ce obiect nu a găsit Adela Popescu în Republica Dominicană

Adela Popescu se află în Republica Dominicană pentru filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, emisiune pe care o prezintă alături de Cabral. Ei bine, cum copiii ei și ai lui Radu Vâlcan au petrecut mai mult timp pe plajă, micuțul Adrian a răcit și s-a ales cu nasul înfundat. Vedeta TV a prevăzut că e posibil să se întâmple și lucruri de acest gen, așa că a plecat din România pregătită. Totuși, ea nu și-a luat și aspiratorul după ea, fiind ferm convinsă că va găsi unul și în Republica Dominicană. Adela Popescu a fost foarte surprinsă să constate că un astfel de obiect esențial nu se găsește nici măcar în magazine în Republica Dominicană.

Ce-obiect-nu-a-gasit-Adela-Popescu-in-Republica-Dominicana-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„A răcit Adrian, dar de ce simt nevoia să vorbesc despre asta, că muci fac toți copiii, dar ce a fost diferit și merită menționat este că, deși eu am luat la mine de toate, am luat și ser fiziologic și am luat și furtunul acela pentru… adică batista bebelușului gândindu-mă că o să-l conectez la un aspirator. Eu am văzut că femeia care ne face nouă curățenie nu dă cu aspiratorul și am întrebat „dar de ce nu?” și a zis că nu e nevoie, că aici nu e praf. Într-adevăr, aici nu e praf și se dă cu mătura și în general se dădea cu mătura când nu eram noi acasă și se aerisea…

Și am început acum pentru că făcusem muci, deja era groasă treaba, să căutăm un aspirator. Am cerut un aspirator. „Păi nu, că nu avem”. „Păi nu ai tu, dar poți să vorbești te rog frumos șefii tău?”, „Nu, nu există aici aspirator.” Cum, mă, oameni buni, nu există asirator?! Am sunat noi la șeful firmei care se ocupă cu face recrutarea celor care fac curățenie. „Păi nu, că noi nu avem aspiratoare.” Credeți-mă, peste tot am întrebat. Peste tot. Nu există aspiratoare nici de cumpărat. Sigur că n-aș fi cumpărat acum un aspirator doar pentru asta. (…) Deci, nu am găsit un aspirator în toată zona asta”, a povestit Adela Popescu pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton