Homepage  / Vedete străine

Ce omagiu i-au adus Prințul Harry și Meghan Markle reginei Elisabeta a II-a după moartea ei

Ce omagiu i-au adus Prințul Harry și Meghan Markle reginei Elisabeta a II-a după moartea ei

de Roxana Mirea,

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit ieri, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. După 70 de ani în slujba poporului său, monarhul cu cea mai lungă domnie din istoria Marii Britanii a murit „în pace”, potrivit anunțului oficial. Iată ce omagiu i-au adus Prințul Harry și Meghan Markle reginei Elisabeta după moartea acesteia.

Prințul Harry și Meghan Markle, omagiu reginei Elisabeta a II-a

Prințul Harry și Meghan Markle au omagiat-o subtil pe regina Elisabeta a II-a, care a murit joi la vârsta de 96 de ani. Harry, în vârstă de 37 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, și-au actualizat site-ul Fundației Archewell pentru a afișa un ecran negru cu un mesaj simplu scris cu litere albe.

„În memoria Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a„, scrie pe site-ul fundației, adăugând datele vieții sale, „1926-2022”.

Cu câteva momente înainte de a muri, rudele regretatei regine s-au grăbit să-i fie alături, după ce medicii erau „îngrijorați” pentru sănătatea ei și au pus-o „sub supraveghere medicală” la Castelul Balmoral.

Charles și soția sa, Camilla Parker Bowles, și prințul William s-au îndreptat cu toții spre domeniul regal, joi, dimineața târziu.

Harry a fost surprins fiind întristat când a sosit separat de ceilalți și la câteva ore după decesul Reginei. El s-a îndreptat singur spre castel, deoarece Meghan Markle nu a putut să i se alăture, întrucât se afla în Germania pentru a promova Jocurile Invictus.

Cu toate acestea, este de așteptat ca prințul Harry și soția lui să fie prezenți la înmormântarea Reginei Elisabeta, alături de restul familiei regale și de lideri din întreaga lume.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton