Homepage  / Vedete româneşti

Ce operații estetice are Nicoleta Nucă. „Nu am făcut așa multe schimbări”

Ce operații estetice are Nicoleta Nucă. „Nu am făcut așa multe schimbări”
12

de Roxana Mirea,

Nicoleta Nucă nu este doar una dintre cele mai talentate cântărețe de la noi, dar este și una dintre cele mai frumoase. Totuși, fanii ei s-au întrebat dacă ea are sau nu intervenții estetice. Nicoleta Nucă s-a decis să răspundă curiozității acestora și a vorbit despre operațiile estetice pe care le are.

Ce operații estetice are Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă are 27 de ani și este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Ea este originară din Republica Moldova, dar s-a stabilit în România de mai mulți ani. Vedeta este foarte activă pe rețelele sociale și îi ține la curent pe fanii ei cu activitățile sale zilnice. Recent, internauții au vrut să știe dacă Nicoleta Nucă are operații estetice sau nu. Artista a spus că nu și-a făcut multe schimbări de-a lungul timpului și că intervenția estetică majoră pe care o are este operația de rinoplastie.

„Nu am făcut așa multe schimbări. Schimbarea majoră la față a făcut-o rinoplastia, pe care mi-o doream cu multă vreme înainte să vin în România și să mi-o permit, și pe care am făcut-o și din motive medicale, nu doar estetice”, a spus Nicoleta Nucă pe Instagram, potrivit libertatea.ro.

Nicoleta-nuca-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Nicoleta Nucă: „Așa mi-am dorit eu”

În continuare, Nicoleta Nucă a spus că nu are alte operații estetice la nivelul feței, însă a precizat că are acid hialuronic în buze. În plus, ea a mai dezvăluit că și-a injectat pentru prima dată buzele cu acid hialuronic pe când avea 18-19 ani.  

 „La nivelul feței operații nu am, doar acid în buze. Și ca să-ți zic un secret, aveam acid în buze încă dinainte să vin în România acum 7 ani. De fapt mi-am injectat buzele prima dată la 18-19 ani, pentru că așa mi-am dorit eu”, a mai spus ea pe Instagram.

Pe de altă parte, Nicoleta Nucă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Ursache. Cei doi s-au logodit curând și urmează să se căsătorească. Nicoleta Nucă și Alex Ursache au o relație de patru ani.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton