Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce părere are Alessandra Mastronardi, Lucrezia Donati din serialul „Familia Medici: Conducătorii Florenței”, despre personajul său

Ce părere are Alessandra Mastronardi, Lucrezia Donati din serialul „Familia Medici: Conducătorii Florenței”, despre personajul său

de Redactia Tvmania

Alessandra Mastronardi, actrița care o interpretează pe Lucrezia Donati în serialul „Familia Medici: Conducătorii Florenței”, și-a făcut debutul pe scenă la vârsta de 12 ani și de atunci a rămas în lumina reflectoarelor.

În impresionanta frescă socială a Florenței secolului al XV-lea, acțrita a intrat în rolul unei femei prinse între datorie și iubire. Frumoasa actriță a relatat într-un interviu acordat presei italiene că personajul pe care îl interpreteaza a fost sprijinul de care avea nevoie Lorenzo de Medici pentru a rămâne în istorie.

„Lucrezia a fost iubită de cel mai puternic bărbat din Florența, dar pentru ea acesta a fost doar . Ea este cea care a văzut talentul acestuia înaintea celorlalți, ea a dedus că într-o bună zi va deveni cineva. A fost iubita și muza lui si astăzi întreaga lume își amintește de el și este, în parte, și datorită ei”, a declarat Alessandra Mastronardi.

Frumoasa actriță a cunoscut faima înternațională cu apariția din „To Rome with Love” regizat de Woody Allen, pentru care a fost premiată cu trofeul Kineo – Diamonds în cinema, la Festivalul de Film de la Veneția. Absolventă a Facultății de Litere, Alessandra Mastronadi este una dintre cele mai solicitate actrițe atât pentru filme și seriale cât și pentru apariții în reclame sau clipuri ale unor artiști celebri italieni, precum clipul lui Le Mani „Fai Bene Come Stai” sau în cel al lui Mattia Branciamore, „La Notte Sul Tetto”. 

Nu pierdeti in aceasta seara,de la 22:00, noi aventuri ale cele mai influente familii ale Italiei renascentiste! Serialul “Familia Medici: Conducatorii Florentei” poate fi urmarit in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton