Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce părere are Andreea Esca despre relația dintre fiica ei și Mario Fresh. „Fiecare cu alegerile lui”

Ce părere are Andreea Esca despre relația dintre fiica ei și Mario Fresh. „Fiecare cu alegerile lui”

de Andra Stana,

Andreea Esca și Alexia Eram se înțeleg foarte bine. Vedeta Pro TV a recunoscut că, de multe ori, îi cere sfatul în ceea ce privește domeniul vestimentar. În schimb, atunci când vine vorba de povestea de iubire dintre Alexia și Mario Fresh, prezentatoarea Știrilor de la Pro TV preferă să nu intervină în niciun fel.

Alexia Eram (21 de ani) are o relație foarte bună cu mama ei. Cele două se laudă chiar că sunt cele mai bune prietene. Așa cum este și normal, între ele nu lipsesc discuțiile în contradictoriu. Cu toate acestea, Andreea și Alexia reușesc mereu să treacă repede peste supărări.

Ce crede Andreea Esca despre relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh

De câțiva ani, fata Andreei Esca se iubește cu artistul Mario Fresh, iar prezentatoarea de la PRO TV îl îndrăgește pe acesta, scrie libertatea.ro. Vedeta a recunoscut recent că nu își dă cu părerea despre iubitul fiicei sale de 21 de ani.

„Suntem prietene, ne certăm, ne împăcăm. Ne certăm de la prostii, mai avem și certuri. Normal că vrei să știi ce se întâmplă în relație, important e să nu îți dai foarte mult cu părerea. Spui așa, ce crezi și după, Dumnezeu cu mila! Fiecare cu alegerile lui”, a dezvăluit Andreea Esca în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În cadrul unui interviu acordat PRO TV, Alexia Eram a spus că nu are aceleași gusturi la haine precum mama ei. În timp ce Andreea Esca ar cumpăra tot ce este colorat și cu desene, Alexia este exact pe dos. Fiica vedetei Pro TV e cea care o sfătuiește pe Esca referitor la hainele purtate la evenimentele mondene.

„Nu am luat pasiunea pentru modă de la mama. Cumpără tot ce e colorat, dacă are un desen, nu contează de unde este. Ea tot timpul mă întreabă cum să se îmbrace la evenimente”, a spus Alexia Eram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton