Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce părere are Jennifer Garner de relația dintre Ben Affleck și Ana de Armas

Ce părere are Jennifer Garner de relația dintre Ben Affleck și Ana de Armas

de Redactia Tvmania

Relația dintre actorii Ben Affleck (47 de ani) și Ana de Armas (31 de ani), foști colegi pe platourile de filmare de la „Deep Water', devine din ce în ce mai serioasă, cei sunt văzuți zilnic la plimbare în Los Angeles și este evident că sunt într-un punct fericit al relației lor.

Se pare că fosta soție a actorului, Jennifer Garner, cu care Ben are 3 copii, este fericită că acesta și-a găsit în sfârșit liniștea sufletească. Ben și Jennifer au păstrat o relație frumoasă de prietenie pentru copiii lor, iar actrița l-a sprijinit de fiecare dată mai ales în momentele în care Ben a fost internat la dezalcoolizare.

Potrivit unei surse citate de US Weekly, Jennifer este încântată că Ben este „bine și sănătos în ceea ce privește viața sa personală”.

„Deși este trist într-un fel să-l vezi cum merge mai departe și este atât de fericit, în cele din urmă Jennifer este încântată să îl vadă bine. Asta își dorește în cele din urmă pentru tatăl copiilor săi”, a mai spus sursa.

După ce la începutul lunii aprilie au apărut zvonuri legate de ezitările lui Jennifer Garner asupra întâlnirilor lui Ben cu copiii se pare că acum lucrurile s-au mai liniștit între cei doi.

Jennifer este „întotdeauna politicoasă și are încredere în Ben și îi permite să facă ce vrea atunci când este cu copiii”. Ben „își împarte timpul [între Ana și familia sa] și, ca întotdeauna, copiii sunt cel mai important lucru din viața lui”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton