Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce părere are mama lui Jennifer Lopez despre noul ei ginere, Ben Affleck

Ce părere are mama lui Jennifer Lopez despre noul ei ginere, Ben Affleck
5

de Andra Stana,

Guadalupe “Lupe” Rodríguez l-a simpatizat mereu pe Ben Affleck. Mama lui Jennifer Lopez și-a dorit mereu ca acesta să îi devină ginere, iar dorința i s-a împlinit 18 ani mai târziu. Ce i-ar fi spus, recent, unei jurnaliste americane.

Ben Affleck a primit ștampila de aprobare din partea mamei lui Jennifer Lopez

Jurnalista americană Sunny Hostin a dezvăluit de curând, în emisiunea „The View”, ce sentimente are proaspăta soacră vizavi de ginerele său. 

„Știam că se vor împăca. Știam că sunt îndrăgostiți”, a declarat Sunny Hostin în timp ce vorbea despre nunta dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, în weekend.

„Am vorbit cu mama ei, Lupe, despre asta. Lupe a spus întotdeauna că Ben este adevărata ei dragoste.”, a mai afirmat jurnalista.

Jennifer Lopez chokes back tears as she gushes over her twins and calls Alex Rodriguez her ‘twin soul’ at the 2018 VMA AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Hostin, în vârstă de 53 de ani, a continuat, spunându-le colegilor ei de platou că este încrezătoare că dragostea dintre Lopez, 52 de ani, și Affleck, 49 de ani, „va dura pentru totdeauna”.

„Vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți, de aceea ea i-a luat numele de familie și îl iubește”, a spus ea cu entuziasm. „Și asta e tot. Asta e tot pentru ea. Ar fi trebuit să se căsătorească cu el de prima dată.”

Jennifer Lopez și-a schimbat numele

Lopez și-a schimbat legal numele în „Jennifer Affleck” după nunta surpriză cu actorul din „Gone Girl”, scrie pagesix.com. Ea a semnat ca „Mrs. Jennifer Lynn Affleck” în buletinul ei informativ în care a împărtășit detalii despre nuntă.

„Am reușit. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris vedeta din „Marry Me” în scrisoarea adresată fanilor ei.

„Abia am reușit să ajungem la micuța capelă albă de nuntă până la miezul nopții”, a continuat ea. „Ne-au lăsat să facem poze într-un Cadillac roz decapotabil, evident folosit cândva de însuși regele (dar dacă voiam să apară Elvis însuși, asta costa în plus)”.

Lopez și Affleck s-au cunoscut în 2001 pe platoul de filmare al peliculei „Gigli”, în timp ce cântăreața de la „Dance Again” era încă căsătorită cu cel de-al doilea soț al ei, Cris Judd. S-au logodit un an mai târziu, dar s-au despărțit în 2004.

După ce amândoi s-au căsătorit și au avut proprii copii – cu Marc Anthony și, respectiv, Jennifer Garner -, au stârnit frenezia fanilor atunci când s-au împăcat în aprilie 2021. S-au logodit pentru a doua oară în aprilie 2022.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton