Homepage  / Articole

Ce pariu a pus Lucian Mândruţă cu el însuşi

Ce pariu a pus Lucian Mândruţă cu el însuşi

de Redactia Tvmania

Jurnalistul Lucian Mândruţă speră să-i readucă în faţa micilor ecrane, o dată cu noua sa emisiune de la Antena 2 „Nimic important”, pe telespectatorii care au renunţat să se uite la televizor, dezamăgiţi de ceea ce văd pe micul ecran.

.

„E un public care a fugit de televiziune pentru că nu mai găseşte suficiente idei şi lucruri care să fie relevante pentru întrebările pe care şi le pune. Nu e interesat de ce au mai făcut vedetele care au mers cu bichonul maltez la coafor. E un pariu greu, pentru că oamenii ăştia ştiu ei de ce au plecat şi n-o să-i-aduci păcălindu-i”, ne-a pus Mândruţă care a mai mărturisit că „nici nu aşteaptă să reuşească în demersul său”.

Cu noua sa emisiune, Lucian Mândruţă se simte ca la începutul carierei lui de jurnalist, când nu vroia bani şi glorie, ci doar să schimbe lumea.  “Dacă te uiţi azi la audiovizual, ce e important e extremul, cântăreaţa moartă care face bani vii!”

Află ce invitaţi nu vor veni deloc în noua emisiune a lui Lucian Mândruţă, dar şi ce cunoscută vedetă de televiziune este însărcinată sau ce pregăteşte Dan Negru pentru următorul sezon doar în TVmania de luni, 13 septembrie!

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton