Homepage  / Știri / Televiziune

Ce planuri are Daniel Pavel după finalul emisiunii „Survivor România”. „Sunt un om loial”

Ce planuri are Daniel Pavel după finalul emisiunii „Survivor România”. „Sunt un om loial”

de Redactia Tvmania

La jumătatea lui mai, la invitația Kanal D, am fost în Republica Dominicană, la filmările „Survivor România”, iar prezentatorul Daniel Pavel ne-a dezvăluit că își dorește să continue relația profesională cu Kanal D și să revină în țară, după 5 ani în Viena.  

 

TVMania: Cum ți se pare „Survivor România” acum, după cinci luni, față de ce îți închipuiai că o să fie înainte de a veni? 

Daniel Pavel: Experiența trăită aici, sută la sută reală, e săpată pe mine și e vizibilă, de la pielea arsă de soare până la barbă. O simt și eu ca pe o cursă de supraviețuire zilnică, odată cu realitatea filmărilor, și simt că sunt un om schimbat, în sensul că sunt mai bun, mai asumat.Te implici sută la sută, privindu-i pe acești concurenți extraordinari și aflându-te într-un angrenaj de o asemenea anvergură, în mijlocul unei echipe care face totul pentru un proiect ieșit din comun. 

 

În ce fel te-a schimbat această experiență? Dacă te-a schimbat…

Nu credeam că o să pot fi atât de departe, niște luni de zile, de iubita mea, de băiatul meu… Am vorbit zilele trecute cu el și, pentru prima dată, am simțit în vocea lui, la 16 ani, adolescent fiind, o emoție de genul „Băi, mi-e dor de tine!”. N-aș fi crezut că pot să rezist atât de mult… E o limită pe care am depășit-o. 

 

Ce-ți trebuie ca să fii, cu adevărat, supraviețuitor?

Cred că e ceva care nici măcar nu se vede, e ca un iceberg, o parte de vede, șapte sunt sub apă. Partea de fizic e importantă, să ai exercițiu fizic, să ai experiența unor mișcări e important, cel puțin pentru primele intrări pe traseu. Dar în mod clar, un psihic puternic, faptul că ai capacitatea să te decuplezi de la ceea ce consideri tu confort, cei dragi, telefonul mobil, mâncare constantă, așternut. Pe care unii o au, unii nu o au. 

 

Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România”, vrea să continue colaborarea cu Kanal D și pentru alte proiecte

Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România”, vrea să continue colaborarea cu Kanal D și pentru alte proiecte

Vrei să rămâi în televiziune?

Ăsta ar fi planul. Cu „Survivor” și alte proiete legate de suita Kanal D. Eu sunt un om loial și dacă am ajuns aici, simt că ăsta e locul meu.

 

Te gândești să revii în România?

Începe să se contureze și asta, după cinci ani de Viena. Eu nu am părăsit niciodată țara, îl am pe tata, fratele meu, sora, adică o bucată importantă din familia mea, mama e în pământul țării, asta e. 

 

Ce-ți place în Dominicană?

Seamănă uneori cu bucăți din copilăria mea, eu am crescut în Antiaeriană, în mahalaua Ghencea, și câteodată are ceva din aspectul ăla de mahala, în sensul plăcut, cum spunea Paleologu, „a disprețui mahalaua e o formă de mahalagism”. Mahalaua o am, colbuie în mine, o văd aici câteodată, de exemplu modul în care conduc… un austriac ar muri aici dacă ar putea să conducă, ar muri din secunda ar pune mâinile pe volan, îmi place imprevizibilul ăla.

 

Și ce nu îți place?

Câteodată ritmul dominican este unul lent, iar noi, ca echipă, lucram într-un ritm foarte dinamic. Organizarea celor de la Acun Medya si Kanal D este una fără fisură, pentru că altfel nu am fi putut ridica avionul acesta în atmosferă. Este un show de o complexitate maximă, care implică foarte multă coordonare și incadrarea perfectă în timp, pentru ca produsul final să ajungă în condiții excelente în fața publicului.

 

Citește și:

Ce se întâmplă pe platourile de filmare la „Survivor România”. Detalii neștiute până acum

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton