Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce planuri are Fernando Colunga vara aceasta

Ce planuri are Fernando Colunga vara aceasta

de Redactia Tvmania

Fernando Colunga a declarat recent celor de la “Televisa Espectáculos” că, vara aceasta, va juca rolul principal într-o nouă piesă de teatru, “Oscuro total”, pe care îşi doreşte să o şi regizeze.

“Am planuri mari în teatru. Voi juca într-o piesă şi cred că voi avea ocazia să o şi regizez. Personajul meu nu va avea nimic comic. Este un personaj obscur, care trece prin foarte multe. Este o piesă foarte bună”.

În acest sens, Fernando va porni într-un turneu prin Statele Unite, mai ales că, în 2011, el a mai avut succes cu o altă piesă, “Manos quietas”.

În ceea ce priveste apariţia sa într-o nouă telenovelă, Fernando a spus că îşi doreşte neapărat un rol negativ.

“Trebuie să fac o schimbare, ar fi bun un personaj negativ. Acesta ar fi un moment bun să mă întorc de unde am plecat”, a spus el.

Un astfel de rol Fernando a avut în telenovela “Maria Mercedes” (1992), în care a jucat alături de Thalia, cea care, ulterior, a devenit iubita lui.

Ziele acestea, Fernando filmează ultimele secvenţe pentru telenovela “Îţi ordon să mă iubeşti” difuzată în weekend de postul Acasă. Scena în care el şi partenera sa din film, Blanca Soto, se căsătoresc a fost îndelung aplaudată de toţi actorii (foto).

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton