Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce planuri are frumoasa Bergüzar Korel pentru următorii ani

Ce planuri are frumoasa Bergüzar Korel pentru următorii ani

de Redactia Tvmania

Considerată una dintre cele mai bune actrițe din Turcia, îndrăgită de toată lumea, superba turcoaică pe care o știm din „Patria mea ești tu” a dat de curând mai multe detalii despre planurile sale.

 

Bergüzar (38 de ani), care l-a adus pe lume, în martie anul acesta, pe Han, al doilea ei copil cu Halit Ergenç, a explicat că nu intenționează să revină la seriale, cel puțin în următorii doi ani.

 

„În această perioadă am mai citit scenarii, dar nu vreau să mă întorc la filmări acum, mai ales că suntem în pandemie. Prefer să stau acasă cu copiii, mulțumesc lui Dumnezeu că am șansa asta. Mi-e frică de boală, dar și să nu fi fost pandemie, tot aș fi stat acasă cu cel mic. Apoi, Ali (n.r. – băiatul cel mare) are școală online, e foarte greu să ții în casă un copil de 11 ani. Așa că o să stau acasă, nu voi lucra un an sau doi. Nu mai am timp pentru un serial”, a declarat Korel, citată de televizyongazetesi.com, făcând aluzie la faptul că ritmul de lucru de la serialele turcești este infernal.

 

În schimb soțul său, Halit Ergenç (50 de ani), este gata să revină la muncă, după ce „Babil”, cel mai recent serial al său, s-a terminat pe 20 noiembrie. Până când protagonistul din „Suleyman Magnificul” își va găsi următorul proiect, se bucură, potrivit aceleiași surse, de timpul alături de familie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton