Homepage  / Vedete româneşti

Ce planuri are Gabriela Cristea pentru anul 2022. „Ne dorim cât de repede putem să…”

Ce planuri are Gabriela Cristea pentru anul 2022. „Ne dorim cât de repede putem să...”
7

de Roxana Mirea,

Gabriela Cristea se pregătește de Revelion și are planuri mari pentru anul 2022. Prezentatoarea TV își dorește ca anul 2022 să înceapă cu o vacanță. Pe de altă parte, vedeta spune că vrea să petreacă mult timp în preajma familiei și să fie cu toții sănătoși. Gabriela Cristea a mărturisit ce planuri are pentru anul 2022.

Ce planuri are Gabriela Cristea pentru anul 2022

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite vedete de la noi și este o familistă convinsă. Prezentatoarea TV este foarte entuziasmată de anul nou și abia așteaptă să se poată relaxa cât mai mult. Ea își dorește ca anul 2022 să înceapă cu o vacanță cu familia, dar speră că, de acum încolo, va petrece și mai mult timp alături de fiicele ei și ale lui Tavi Clonda: Iris și Victoria.

Hainele sunt călcate, să vină Revelionul. Doamne, pentru noul an avem super planuri. Vreau să începem anul cu o vacanță. Ne dorim cât de repede putem să plecăm într-o vacanță. Îmi doresc să ne relaxăm foarte mult anul ăsta și să petrecem cât mai mult timp împreună. Să se ducă pandemia să putem să ne apucăm de proiecte cât mai frumoase și să ne fie totul cât mai ușor pentru că din păcate, atât cariera mea, cât și cariera lui Tavi au fost afectate din cauza pandemiei. Ne dorim să fim sănătoși și să nu mai facem COVID la anul, ne-a ajuns o dată. O dată este suficient, să stea la el acasă! Să fim fericiți și să ne iubim”, a povestit Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici, potrivti spynews.ro.

Ce-planuri-are-Gabriela-Cristea-pentru-anul-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

De ce a ajuns Gabriela Cristea la psiholog

La scurt timp după ce a avut Covid și după ce s-a vindecat de această boală, Gabriela Cristea a recunoscut că a apelat la ajutorul unui specialist, după ce a avut mai multe atacuri de panică.

„Am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos vegetativ, am și vorbit cu psihologul și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.

Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a spus Gabriela Cristea la „Xtra Night Show”, la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton