Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce planuri are Oana Roman, după ce a renunțat la emisiunea de la Antena Stars

Ce planuri are Oana Roman, după ce a renunțat la emisiunea de la Antena Stars

de Andra Stana,

Oana Roman a luat o decizie radicală la început de toamnă, cu privire la proiectele pe care le avea în desfășurare în TV. Încă de la începutul acestui an, vedeta și fiica ei au făcut parte din reality show-ul „Mămici de pitici cu lipici”, alături de alte nume cunoscute din showbiz.

Oana și fiica ei, Isabela au apărut pe micile ecrane o bună perioadă, iar acum internauții sunt curioși dacă Oana o va face în continuare.

Drept urmare, în cadrul unei sesiuni de întrebări, fosta prezentatoare TV a răspuns sincer. Totodată, Oana spune că ea are alte proiecte începând din această toamnă, scrie libertatea.ro.

Oana Roman, primele declarații după renunțarea la emisiunea de la Antena Stars

„Nu, eu si cu Isa nu vom mai fi parte din acel proiect. Incepand cu toamna asta, eu ma voi concentra pe alte proiecte pe care le am, dar colaborarea s-a incheiat”, a spus Oana, pe contul ei de Instagram.

Emisiunea „Mămici de pitici cu lipici” a fost anunțată de Antena Stars în vara lui 2020. Emisiunea este un reality show despre viaţa de familie cu copii, aşa cum era ea văzută prin ochii a trei vedete din showbiz-ul românesc. Elena Ionescu, Roxana Vancea şi Sânziana Buruiană au fost cele trei vedete care au acceptat, la acea vreme, provocarea de a fi surprinse zi de zi, în relaţiile lor cu copiii.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton