Homepage  / Vedete româneşti

Ce planuri au Antonia și Alex Velea de Crăciun. De ce a fost 2021 un an special pentru ei

Ce planuri au Antonia și Alex Velea de Crăciun. De ce a fost 2021 un an special pentru ei
9

de Roxana Mirea,

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și este împlinită și pe plan personal. Anul acesta, ea s-a logodit cu Alex Velea și au împreună doi copii. A fost un an plin pentru Antonia, cu multă muzică și campanii publicitare. Ce planuri au Antonia și Alex Velea de Crăciun și ce își dorește artista.

Ce planuri au Antonia și Alex Velea de Crăciun

Recent, Antonia a oferit un interviu pentru Click! și a mărturisit că anul 2021 a fost unul bun pentru ea, că a avut multe proiecte frumoase, concerte. În plus, tot în acest an, Antonia și Alex Velea s-au logodit. 

2021 a fost un an bun, cu multe proiecte frumoase, muzică, chiar și câteva concerte, sunt foarte recunoscătoare pentru toate aceste lucruri. Am lansat și propria mea colecție cu About You, am fost una dintre măștile de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV.

Am lansat și o piesă cu Alex, cu Toto H, unul dintre cei mai mari artiști din Bulgaria, dar și cu Yoss Bones ”Dinero”, ”Amor”, o piesă care îmi place super mult. Am fost vocea imnului primei ediții de SAGA Festival, cel mai mare festival din București. Din punct de vedere al familiei, mulțumesc lui Dumnezeu că suntem bine, sănătoși cu toții și acest lucru este esențial. Anul acesta a fost special pentru că Alexandru și cu mine ne-am logodit. A fost un moment deosebit!”, a spus Antonia pentru Click!

antoniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce planuri are de Crăciun Antonia

Antonia spune că va petrece Crăciunul în familie și că aceasta este sărbătoarea eu preferată. În ceea ce privește Revelionul, artista are un concert în Republica Moldova.

Vom petrece Crăciunul în familie, dar și alături de niște prieteni apropiați. Iubesc Crăciunul, este sărbătoarea mea preferată și abia aștept să fim împreună! De Revelion, voi fi în Republica Moldova, voi avea concert, deci voi petrece alături de echipa mea”, a mai povestit artista.

Întrebată dacă ea și Alex Velea își doresc o vacanță, Antonia a răspuns: „Da, clar, îmi doresc o vacanță, sperăm să și reușim să plecăm. Avem mai multe destinații pe wishlist.”

În plus, vedeta a spus că nu își dorește ceva în mod special de Crăciun.

Nu îmi doresc ceva anume, am primit destul de multe lucruri pe care mi le doream sau mi le-am cumpărat singură. Și bineînțeles, cum spuneam mai sus, am primit și inelul de logodnă și a fost minunat acel moment”, a mai spus Antonia.

„După Crăciun imediat trebuie să merg la sală”

Antonia adoră preparatele de Crăciun și de-abia așteaptă momentul în care poate să se delecteze cu preparatele tradiționale. Totuși, artista a mărturisit că după sărbători, va trebui să meargă urgent la sală.

„Oooo, de toate. Îmi place mâncarea și îmi place mult tot ce se prepară de Crăciun, și cârnați și șorici, sarmale. Abia aștept! Chiar dacă după Crăciun imediat trebuie să merg la urgență la sală!”, a declarat cântăreața.

Iubita lui Alex Velea a spus și care este una dintre cele mai frumoase amintiri de Crăciun: „Una dintre cele mai frumoase amintiri este un fel de ritual pe care îl aveam cu părinții mei: mergeam prin diverse cartiere cu mașina să vedem decorațiunile și luminițele de sărbători pe care le foloseau oamenii pentru casele lor pentru a le pregăti pentru cea mai frumoasă perioadă din an. Bineînțeles, acum am altfel de amintiri frumoase, legate de copiii mei, pentru că acum percep altfel Crăciunul prin intermediul lor: bucuria de a descoperi cadourile de la Moș Crăciun, toate lucrurile care se văd atât de magic prin ochii lor.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton