Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce planuri au Cristian Leonte și Paula Herlo pentru această vară: „După aproape doi ani ne pregătim…” EXCLUSIV

Ce planuri au Cristian Leonte și Paula Herlo pentru această vară: „După aproape doi ani ne pregătim...” EXCLUSIV

de Redactia Tvmania

Paula Herlo și Cristian Leonte s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 15 ani în redacția de știri de la Pro TV, iar de atunci formează unul dintre cele mai discrete cupluri din România.

Paula Herlo și Cristian Leonte își împart mereu timpul între televiziune și cei doi copii pe care îi au împreună Ania și Vladimir.

Ambele rolurii implică atenție, dragoste și dedicare și, după o perioadă grea încercată cuplul de la Pro TV a luat o hotărâre importantă: pregătesc o vacanță!

„Abia așteptăm. După aproape doi ani ne pregătim să facem din nou o vacanță în Grecia. Mi-e dor de sentimentul de dinaintea plecării și de bucuria copiilor în aeroport”, a declarat Paula Herlo pentru TVMania.

Vara va continua cu noi aventuri pentru Paula Herlo, care va începe filmările alături de echipa sa pentru un nou sezon „România, te iubesc!”:

„Vara începe și se termină cu filmări pentru sezonul din toamnă al emisunii România, te iubesc!. Voi pleca prin țară cu filmari și de data asta aș vrea să-mi iau și copiii în câteva locuri. Pentru că vreau să vorbesc despre frumusețile României în noul sezon”, a mai spus Paula Herlo pentru TVMania.

Paula Herlo ne-a vorbit și despre modul în care ea și familia sa a resimțit anul de pandemie, care ne-a ținut mai mult închiși în case:

„Noi în perioada pandemiei am muncit în redacția Știrilor PRO TV. E adevărat că două saptămâni eram în redacție, două acasă. Când eram cu ei, ne-am bucurat de prezența lor. Pentru mine a fost o încântare să-i urmăresc la școala online pentru că am descoperit cât de liberi și creativi sunt în exprimare. Au făcut progrese remarcabile și ne-am dat seama ce mult contează un profesor valoros. Au făcut și scoală online, s-au dus și fizic. Copiii zilelor noastre au o capacitate de adaptare fantastică, așa că trecerea la online s-a făcut firesc”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton