Homepage  / Știri

FOTO: Ce planuri au Dan Cruceru şi Ioana Maria Moldovan de Paşte

FOTO: Ce planuri au Dan Cruceru şi Ioana Maria Moldovan de Paşte

de Redactia Tvmania

Anul acesta, cei doi prezentatori ai emisiunii “Poveştiri adevărate” (luni – sâmbătă, 16.30, Acasă) vor petrece sărbătorile de Paşte departe de Bucureşti.

Ioana Maria Moldovan va pleca în Ardeal, “acasă, la Târgu-Mureş”.

“Nici nu concep să petrec altfel. Aşa că şi anul acesta, de Paşte, o să fiu acasă-n Ardeal cu familia. Ca de obicei mă voi înscrie la concursul de ciocnit ouă şi voi aştepta udătorii, aşa cum cere tradiţia”, a povestit prezentatoarea Poveştirilor.

Ioana aşteaptă cu nerăbdare să o ajute pe mama ei la gătit.

“De pe masa de Paşte nu lipsesc drobul de miel, salata de vinete, mielul la tavă, supa de pui, cozonaci, prăjitura şi lista bunătăţilor ardeleneşti continuă”, a mai spus Ana Maria Moldovan.

Familia Cruceru face Paştele pe meleaguri greceşti

Dacă Ana Maria Moldovan merge acasă de Paşte, Dan Cruceru pleacă în Grecia cu soţia şi fiica sa. El a mărturisit că are emoţii, pentru că este prima dată când va pleca împreună cu Sophia la un drum atât de lung cu maşina.

“Vom merge, împreună cu Sophia, şi o gaşcă de prieteni, în Grecia. Sper să fie în regulă, dar gândul de a petrece şase zile la soare ne face să fim curajoşi şi să pornim în această aventură”, a zis Dan Cruceru.

În familia lui, pregătirile au început la un picnic în duminica Floriilor, când Dan şi fiica sa au aranjat coşuleţul cu ouă de ciocolată şi iepuraşii de pluş.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton