Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce planuri de Crăciun au Meghan Markle și prințul Harry

Ce planuri de Crăciun au Meghan Markle și prințul Harry

de Redactia Tvmania

Se pare că Meghan Markle și prințul Harry nu plănuiesc să revină în Marea Britanie prea curând. Conform tabloidelor din Statele Unite, cei doi rămân în țara care le-a devenit casă până la sfârșitul anului, iar Crăciunul îl vor petrece în California alături de două persoane cunoscute.

Cei de la The Mirror precizează că Meghan și Harry plănuiesc să petreacă sărbătorile de iarnă alături de David Foster și  soția sa, actrița și cântăreața Katharine McPhee – cu care Meghan a mers la școală. Mai mult decât atât, Harry are o relație extrem de apropiată cu David Foster pe care prințul îl consideră „tată adoptiv”. 

„Meghan își dorește foarte mult să găzduiască primul Crăciun în noua lor casă și să o aibă alături pe mama ei”, spune o sursă citată de The Mirror. „Este foarte încântată și intenționează să păstreze toate tradițiile cu care a crescut, inclusiv gătitul. De asemenea, i-au invitat pe David și Katharine să petreacă cu ei. David menționase că Harry și Meghan merg la ei, dar Meghan vrea la ei acasă. Vor să continue cu noile lor vieți. Crăciunul cu familia lui Harry nu este în plan”, a mai spus sursa pentru publicația menționată. 

 
Deși gurile rele consideră decizia celor doi de a rămâne în America pentru Crăciun este din cauza distanțării pe care au dorit-o fată de familia regală, mulți spun că cei doi doresc să își protejeze sănătatea lor și a fiului lor, având în vedere că ne aflăm în plină pandemie. 
 
 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton