Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce poreclă amuzantă are prințul Louis. Kate Middleton a dezvăluit cum își alintă mezinul

Ce poreclă amuzantă are prințul Louis. Kate Middleton a dezvăluit cum își alintă mezinul
17

de Andra Stana,

Louis, mezinul prințului și prințesei de Wales, Kate Middleton și prințul William, a împlinit 5 ani pe 23 aprilie. Micul prinț a participat, în weekend, la încoronarea bunicului său, regele Charles al III-lea. Recent, s-a aflat ce poreclă are Kate Middleton pentru prințul Louis. Cum s-a dat de gol soția prințului William.

Cum își alintă Kate Middleton mezinul. Porecla prințului Louis

După încoronarea regelui Charles al III-lea, Kate Middleton a fost văzută alături de prințul William și cei trei copii ai lor la o cabană de cercetași din Slough, scrie The Sun. Aici, prinții de Wales s-au alăturat activităților de voluntariat din cadrul acțiunii Big Help Out.

După ce au participat la tot felul de activități, copiii s-au răsfățat cu bezele coapte. În timp ce Kate îi explica lui Louis cum să pună bezeaua la copt, prințesa a fost auzită în timp ce îl alinta pe micuțul de doar 5 ani.

Prințul Louis are o poreclă hazlie, iar aceasta a fost dezvăluită chiar de mama sa, Kate Middleton. Luni, în timpul primului angajament regal al mezinului său, prințesa de Wales s-a referit de câteva ori la prințul Louis ca fiind „Lou Bug”.

Pune-l pe foc, Lou Bug”, a fost auzită șoptind Prințesa Kate la urechea micului prinț.

Ce poreclă amuzantă are prințul Louis. Kate Middleton a dezvăluit cum își alintă mezinulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Mai devreme în cursul zilei, vorbind cu jurnaliștii, Kate Middleton a amintit încă o dată cum îl alintă cu Prințul Louis. „Păpușa mea a ajutat la cărat cu roaba. Bună treabă, gândăcelule Lou!”, a afirmat Kate, potrivit Daily Mail.

Excursia la Grupul de cercetași 3rd Upton Scout Group din Slough a făcut parte din inițiativa „Big Help Out” a regelui Charles, iar familia prințului William s-a implicat ajutând echipa să renoveze cabana lor de cercetași.

Deja o senzație pe internet, Prințul Louis a lipsit duminică de la Concertul încoronării organizat în curtea castelului Windsor. În schimb, micuțul a participat sâmbătă la încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla, însă a trebuit să părăsească pentru o perioadă de timp Westminster Abbey pentru a se odihni.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton