Homepage  / Vedete româneşti

Ce preț pune Ilinca Vandici pe haine: „Eu nu consum moda, eu iubesc moda!”. EXCLUSIV

Ce preț pune Ilinca Vandici pe haine: „Eu nu consum moda, eu iubesc moda!”. EXCLUSIV
12

de Cătălina Matei,

Un nou sezon, noi concurente, un nou jurat și un nou post de televiziune... sunt schimbările de la „Bravo, ai stil!”, pe care Ilinca Vandici abia așteaptă să le împărtășească telespectatorilor din 2 aprilie, la Kanal D2.

Noul sezon „Bravo, ai stil!” va începe duminică, 2 aprilie, cu o ediţie specială și va fi difuzat de luni până vineri, de la 19.00, la Kanal D2. Câte concurente s-au înscris la această ediție? Ce înseamnă noul post? Și ce ținute va purta Ilinca Vandici? Iată ce am aflat direct de la prezentatoarea show-ului.

După un an, „Bravo, ai stil” revine la TV cu un nou sezon și într-o nouă „casă”, la Kanal D2. Cum simți tu noul post TV? Și ce schimbări apar în format?

Bravo ai stil!” a ajuns la cel de-al optulea sezon! Este un show fenomen, o emisiune în care cred şi pe care o veţi putea urmări la Kanal D2, noul post de televiziune al Grupului Dogan Media Internaţional. Din 2 aprilie, de la ora 19:00, vom fi din nou în faţa publicului, cu o ediţie specială “Bravo, ai stil!”, care deschide şi cel de-al optulea sezon al show-ului. E un pas strategic foarte important pentru noi și suntem onorați să fim în faţa publicului la Kanal D2, odată cu lansarea acestei televiziuni.

Veţi vedea în acest nou sezon, concurente necunoscute încă publicului, dar care cu siguranța vă vor cuceri cu personalitatea lor și dorința de a străluci! Îi spun încă o dată bun venit lui Alexandru Abagiu la masa Juriului şi îi invit pe cititorii revistei să descopere acest nou sezon din 2 aprilie, de la 19:00, la Kanal D2!

Câte persoane s-au înscris la casting pentru sezonul 8? Și cum ați selectat concurentele pe car ele vom vedea din 2 aprilie?

Un număr impresionant de tinere au luat cu asalt site-ul pentru înscrieri… Au fost sute de fete şi-au dorit să facă parte din acest show. Alegerea concurentelor a fost dificilă tocmai pentru că foarte multe dintre participantele la casting cu personalități puternice, frumoase şi sunt pasionate de tot ceea ce înseamnă stilul, modă.  Concurentele pe care le veţi descoperi începând din 2 aprilie, la Kanal D2, au dorinţa de a demonstra în fata întregii ţări că sunt creative, charismatice,  că au puterea argumentaţiei, spontaneitate şi nu numai. Vor oferi un adevărat spectacol celor din fata micilor ecrane. 

Pe ce anume ar trebui ele să mizeze pentru a câștiga juriul de partea lor?

Fiecare jurat are propria viziune, așa că îmi e greu să mă pronunţ în numele lor… Cu toate acestea, cele şapte sezoane de până acum mi-au dovedit că autenticitatea, perseverenţă, dorința, implicarea, creativitatea, spontaneitatea, toate aceste calități s-au regăsit în finalistele fiecărui sezon.

 Ți-ai ales deja ținutele pentru noul sezon?

La momentul acesta, în care vorbim, am ales doar ţinuta pentru prima ediție, este foarte feminină, rafinată. Rând pe rând, în fiecare săptămâna eu şi stilista mea, Daria Georgescu, obișnuim să alegem ținute pentru edițiile următoare…

ilinca-vandici-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

De ce aspecte ții cont în momentul în care alegi un outfit pentru TV?

În primul rând, acea ţinută trebuie să mi se potrivească… Să fie ca o extensie a personalității mele. Apoi să fie decentă, să fie în tendințe și să mă simt confortabil purtându-o. Nu mai cred de multă vreme în ținutele “încorsetate” în anumite tipare, în reguli scrise în cărți… Cred că putem purta orice, dacă asta ne face să ne simțim bine în pielea noastră!

Până la urmă, în viziunea ta, ce înseamnă să ai stil? Ai primit de-a lungul timpului complimente și critici, deopotrivă…

Cred că stilul se simte… E mai mult decât o ţinută, stilul e ceea ce transmiți oamenilor. Ei nu vor ţine minte rochia pe care ai purtat-o, dar vor ţine intotdeuna minte cum te-ai purtat cu ei. E vorba despre atitudine, rafinament, despre o anumită conduita …

Ce preț pui tu haine?

Hainele sunt făcute pentru a ne bucura de ele, pentru a le admira, pentru a le purta cu drag și respect. Dacă îmi place o haină poate costa și 5 lei; e important cum porți haina respectivă. Eu nu consum moda, eu iubesc modă! Așadar, fac achiziții vestimentare în mod conștient în funcție de ceea ce am nevoie sau îmi place.

Ce se întâmplă cu podcast-ul pe care îl realizezi, „Te ascult” acum că vei începe „Bravo, ai stil!”?

Tocmai am reînceput activitatea și pentru #TeAscult, acest proiect atât de drag sufletului meu. Filmez în fiecare săptămâna pentru acesta și vreau să aduc de fiecare dată povesti și oameni inspirationali în faţa publicului. Am filmat și o serie de mini podcast-uri special pentru comunitatea de pe TikTok, care se bucura de un real succes. Sunt tare fericită că pot fi un mesager bun pentru informația de calitate!  #TeAscult apare în fiecare joi de la ora 18:00 pe YouTube.

Apropo de „ascult”… cât de ascultător este fiul tău, Zian? Și care este activitatea voastră preferată în acest moment?

Eu îmi doresc un copil fericit! De la specialiști am auzit asta, am rezonat și am pus în practică. Drept urmare, Zian e un copil extraordinar, cu o personalitate puternică, pe care îmi place să i-o dezvolt și susțin, este un copil înțelegător, rațional, comunicativ, care e conștient de propriile trăiri și emoții, un copil care experimentează viața zi cu zi şi care pune multe întrebări! Cel mai mult ne place să ne jucăm. Să construim trenuri, să numărăm în mai multe limbi, să facem experimente cu diferite produse pentru a observa ce se întâmplă cu ele în tot felul de situații, să gătim, să facem mașinuțe, avioane din lego, să facem puzzle, labirint … Mi-e greu să identific o anume activitate, ce e important pentru mine este că petrecem timp de calitate împreuna, iar el e un copil fericit!

ilinca-vandici-si-familiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton