Homepage  / Muzică

Ce pretenţii are Enrique Iglesias ca să cânte la Bucureşti

Ce pretenţii are Enrique Iglesias ca să cânte la Bucureşti

de Redactia Tvmania

Pregătirile pentru concertul lui Enrique Iglesias, care va avea loc pe 12 mai, la Bucureşti au intrat în linie dreaptă. În primul rând, staff-ul lui Enrique Iglesias, alcătuit din 30 de persoane, va avea grijă ca sunetul să fie impecabil şi se vor ocupa îndeaproape de cele mai mici detalii.

Enrique_Sexand Love

La rândul său, Enrique Iglesias a solicitat ca, pe toată perioada şederii sale la Bucureşti, să se deplaseze cu o maşină de lux, să fie cazat în apartamentul prezidenţial al unui hotel de cinci stele din capitală, unde va beneficia de SPA. Iar preferinţele sale culinare vor fi lasate pe mâna unui specialist în gastronomie. Astfel din meniul său nu vor lipsi: preparate din muşchi de vită adus din America de Nord, servit cu clorofilă de spanac, curcan, peste şi pui, la grătar sau la cuptor, legume coapte, dar şi mai multe reţete de sushi, cu ton, somon sau creveţi sălbatici de Australia.

Cabina din spatele scenei va fi dotată cu o canapea din piele, masă de cafea, plante ornamentale şi un perete din oglindă, cu lumini. Din această încăpere nu vor lipsi cafeaua, ceaiul, apa plata. În plus, artistul va servi un amestec interesant preparat din suc de aloe, rădăcină de ghimbir, lămâi, căpşuni şi miere.

Pe 12 mai la Romexpo, Enrique va susţine după 14 ani un nou concert în România. Show-ul său face parte din turneul internaţional „Sex and Love”, care dă şi numele ultimului său album, lansat în 2014. Alături de band-ul său, Enrique Iglesias îi va încânta pe spectatorii românii cu hiturile sale: „Bailando”, „Ring my bells”, „Hero, „Bailamos”, „Noche Y De Dia”, „Turn the night up”, „Tonight”, „I like it”, „Do you know” şi „Not in love”.

Cel mai recent single lansat de artistul spaniol (care pe 8 mai împlineşte 41 de ani) se intiluează „Duele el corazon” (feat. Wisin) şi poate fi ascultat aici:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vSk_xOy6Bwc[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton