Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce pretenţii are la filmări Ayca Ayşin Turan, protagonista din „Meryem”

Ce pretenţii are la filmări Ayca Ayşin Turan, protagonista din „Meryem”

de Redactia Tvmania

Ayca Ayşin Turan (25 de ani), frumoasa actriţă care o interpretează pe Meryem, în serialul cu acelaşi nume difuzat la Kanal D, a dezvăluit recent un mare secret: fobia pe care o manifesta în faţa camerelor de filmat, atunci când trebuie să vorbească despre ea însăşi. Ea a povestit că atunci când oferă interviuri trebuie să se concentreze de două ori mai mult decât atunci când este pe platouri.

 

„Nu îmi place să mă aud vorbind. Când interpretez un rol, curios, nu am nici un fel de problemă. Reuşesc să mă transpun complet în personaj, e ca şi cum ar vorbi altcineva, nu eu. Sunt timidă, dar fac tot posibilul să maschez asta”, a spus ea..

Referitor la preferinţele pe platourile de filmare, Ayca a mărturisit că nu e un lucru simplu pentru echipa de producţie să o mulţumească. Refuză citricele pentru că îi provoacă dureri de cap, preferă brânza sărată şi vinetele preparate după o reţetă ca la mama acasă. Iar atunci când urmează să fie cazată la un hotel sau când se află în avion, în drum spre o destinaţie pentru filmări, are anumite cereri.

„La hotel cer ca patul să nu fie orientat către uşă şi când călătoresc cu avionul cu siguranţă solicit loc lângă coridor”.

Tânăra a subliniat că îşi consolidează cariera cu paşi mici, dar temeinici: „Cei care nu mă cunosc cred despre mine că sunt o persoană rece, realitatea este însă alta. Sunt o persoană timidă, dar în acelaşi timp puternică şi cu o gândire logică. Nu-mi place să bârfesc şi detest lipsa de respect”.

În serialul „Meryem”, Ayca Aysin Turan joacă rolul unei tinere foarte curajoase care preferă să îşi asume o crimă pe care nu a comis-o pentru a salva persoana iubită.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton