Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce pretenții au prințul Harry și Meghan Markle ca să participe la încoronarea regelui Charles

Ce pretenții au prințul Harry și Meghan Markle ca să participe la încoronarea regelui Charles
10

de Andra Stana,

Prințul Harry și Meghan Markle au primit invitația oficială la încoronarea regelui Charles al III-lea. În ciuda relațiilor tensionate dintre rege și fiul său, în urma lansării cărții autobiografice „Rezerva”, noul monarh al Marii Britanii nu vrea ca băiatul său cel mic să lipsească de la ceremonie. Cu toate acestea, iată ce pretenții ar avea prințul Harry și soția sa ca să participe la încoronare.

Se pare că ultima dintr-un lung șir de dispute legate de încoronarea regelui Charles are legătură cu faptul că prințul Harry și Meghan Markle vor să primească un loc la balconul Palatului Buckingham în ziua cea mare. Cu toate acestea, este vorba despre un protocol regal care ar fi rezervat strict membrilor activi ai familiei regale.

De asemenea, ei ar vrea o recunoaștere în timpul festivităților a celor doi copii ai lor. Aceste două solicitări au provocat în mod repetat „haos” în rândul familiei și al organizatorilor, scrie marca.com.

Se spune că cei doi soți se abțin de la a-și confirma participarea până când cererile nu vor fi îndeplinite. Ei au primit recent invitațiile la ceremonia care va avea loc pe 6 mai, la Londra.

Archie și Lilibet nu au primit invitații la încoronarea bunicului

Principalele preocupări ale lui Harry și Meghan se referă la fiul lor Archie, care va împlini patru ani în ziua încoronării, și la rolul prințesei Lilibet.

Ce pretenții au prințul Harry și Meghan Markle ca să participe la încoronarea regelui Charles al III-leaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

O sursă apropiată de palat a declarat pentru OK! Magazine că Archie și Lilibet nu au fost invitați să participe la încoronare.

Palatul încearcă să încheie negocierile cât mai repede posibil, pentru că nu a sta așa la nesfârșit. Ar putea duce la haos“, a declarat o persoană din apropierea familiei regale. „Cu toate acestea, ceea ce insistă soții de Sussex este ca ei să fie incluși alături de restul familiei la palat în acea zi”, a mai adăugat aceeași sursă.

„Este, de asemenea, ziua de naștere a Prințului Archie în ziua încoronării, așa că ei și-ar dori atenție la un prânz sau la o recepție. Chiar dacă este doar o mențiune de La mulți ani”, a mai precizat apropiatul familiei regale.

„S-ar putea foarte bine ca totul să se termine prost și să nu participe. Dar palatul face tot ce îi stă în putință pentru a nu lăsa să se întâmple acest lucru”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton