Homepage  / Vedete româneşti

Ce probleme întâmpină Mara Bănică, însărcinată în 7 luni. „Plâng trei-patru ore pe zi”

Ce probleme întâmpină Mara Bănică, însărcinată în 7 luni. „Plâng trei-patru ore pe zi”
9

de Roxana Mirea,

Mara Bănică, în vârstă de 45 de ani, este însărcinată în șapte luni cu cel de-al doilea copil. Jurnalista a mărturisit că trece printr-o perioadă mai dificilă. Având în vedere acest lucru, ea a apelat la ajutorul unui psiholog din cauza depresiei prenatale. Ce a mărturisit vedeta.

Cu ce probleme se confruntă Mara Bănică, însărcinată în 7 luni

Mara Bănică este însărcinată în 7 luni și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge bebelușul în brațe. Pe de altă parte, jurnalista nu se simte foarte bine, mai ales pe plan psihic. Mara Bănică n-a mai ieșit deloc din casă decât până la magazin și înapoi pentru că se teme să nu se infecteze din nou cu coronavirus.

Din cauză că stă numai închisă în casă, Mara Bănică a făcut o depresie prenatală și a mărturisit că merge la psiholog pentru a rezolva problema. Pe de altă parte, ziua ei de naștere se apropie cu pași repezi, iar gândul că nu se va sărbători ca până acum, cu petreceri de o mie de persoane, face ca situația ei să fie și mai dificilă.

mara-banicaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Mara Bănică: „Plâng trei-patru ore pe zi”

Mara Bănică a mărturisit că plânge zilnic timp de 3-4 ore și că cele două luni care i-au mai rămas până va naște trec cel mai greu.

„Plâng trei-patru ore pe zi. Eu nu am voie să iau pastile deloc. Așa am ajuns la psiholog, fac terapie on-line! Eu eram psihic ca un tanc! Nu mă așteptam să pățesc asta, să fac depresie. Bărbată-miu e plecat din țară, iar faptul că stau închisă în casă mă omoară psihic.

Astea două luni care au mai rămas trec cel mai greu. Duminică e ziua mea. Eu, în anii trecuți, dădeam petreceri cu o mie de persoane! Acum stau închisă în casă, nu mă mai deplasez decât până la magazin. Sunt vaccinată, dar îmi este frica să ies. Sunt gravidă și nu vreau să mă îmbolnăvesc. Am avut și Covid anul trecut. Nu vreau însă să risc nimic, nu mai am putere. Am 80 de kilograme și cred că o să mai iau 10 kilograme! Sunt cât un tanc!”, a declarat Mara Bănică, pentru Click.ro.

Mara Bănică a dezvăluit recent că va aduce pe lume o fetiță. Conform planificării făcute de medicul ei, ea ar trebui să nască la începutul anului următor.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton