Homepage  / Seriale / Seriale coreene

Ce producții asiatice vom putea vedea în luna mai, pe Netflix

Ce producții asiatice vom putea vedea în luna mai, pe Netflix

de Redactia Tvmania

Netflix România anunță pentru luna mai cinci producții asiatice: trei seriale coreene, un serial thailandez și un film chinezesc. Vedeți mai jos toate detaliile.

 

„Ca un fluture”. Premiera: 4 mai 2021

Cu tilul original „Navillera” (2021), serialul coreean se dorește a fi o poveste delicată despre curajul de a-ți urma aspirațiile indiferent de obstacolele care-ți stau în cale. Este vorba despre un septuagenar pasionat, Sim Deok-Chool (Park In-Hwan), și un tânăr talentat de 23 de ani, Lee Chae-Rok (Song Kang), care ajung să se ajute unul pe altul pentru a deveni balerini. Pe actorul care-l interpretează pe balerinul tânăr, Song Kang, îl putem vedea, tot pe Netflix, în „Love Alarm” (2019) sau „Sweet Home” (2020).

 

„Fata de nicăieri”. Premiera: 7 mai 2021

Este vorba despre cel de-al doilea sezon al serialului thailandez „Girl From Nowhere” (2018), care s-a bucurat de mare succes printre fanii genului fantasy spre horror. Misterioasa Nanno (Chicha Amatayakul) se întoarce într-un nou sezon al acestei antologii cu și mai multă răzbunare pentru și mai mulți studenți și profesori, iar de data aceasta, nu e singură.

 

„Superviața”. Premiera: 9 mai 2021

„Super Me” este un lungmetraj chinezesc din 2019. Sang Yu (Darren Wang) este extenuat din cauza lipsei de somn. De fiecare dată când închide ochii, un demon îl vânează și îl ucide în vis. Întreaga sa viață este distrusă, iar din munca sa de scenarist nu iese nimic bun. Dar într-o noapte, Sang descoperă că are o putere specială: poate aduce obiecte din vis în realitate. Aproape imediat devine un om bogat, dar necazurile lui sunt departe de a se fi terminat.

 

„Vincenzo”. Premiera: 9 mai 2021

Vincenzo Cassano (Song Joong-Ki) este un avocat italian de origine coreeană, care lucrează pentru mafie, în calitate de consilier. Când șeful grupării mafiote din care făcea și el parte moarte, Vincenzo se întoarce în Coreea de Sud, unde află foarte rapid că mafia italiană de apă de ploaie pe lângă corupția endemică locală.

 

„Mutarea în rai”. Premiera: 14 mai 2021

Cu tilul original „Move to Heaven”, serialul este o dramă coreeană din 2021. „Mutarea în rai” este de fapt numele unei firme care face curățenie în casele oamenilor decedați. Eroul serialului este Geu-Roo (Tang Joon-Sang), un tânăr cu sindromul Asperger, care lucrează împreună cu tatăl său la această firmă. Ciudata echipă de curățenie post-mortem scoate la lumină poveștile nerostite ale răposaților.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton