Homepage  / Știri

Serialul „Violetta” se termină astăzi, la Disney Channel

Serialul „Violetta” se termină astăzi, la Disney Channel

de Redactia Tvmania

Luna aceasta, Disney Channel va difuza ultimele episoade din serialul „Violetta”. Odată cu sezonul trei, povestea care a cucerit inimilor a milioane de fani din lume se încheie.

VIOLETTA S3

În ultimele episoade ale seriei, aflați cum reușește Violetta să facă față provocărilor și schimbărilor dramatice din viața de adolescentă, pe acorduri muzicale și în ritm de dans. Nu pierdeți programul special „Violetta”, vineri, 12 iunie, cu cele mai noi 4 episoade difuzate la rând, de la ora 14:20, culminând cu ultimul episod de la ora 18:00.

Te-ar putea interesa și:

Martina Stoessel o aduce pe Violetta la București | Concertul, în septembrie

Cine e protagonista din „Violetta” de la Disney

„Violetta”: după finalul serialului așteptăm un lungmetraj?

Sezonul al treilea din „Violetta” va fi ultimul, a confirmat Martina Stoessel

Ce alte rocomandări au cei de la Disney Channel

127678_14

SENZAȚIONALUL OM PĂIANJEN (cele 4 părți ale noii aventuri, de pe 21 până pe 23 iunie, de la 07:55). În luna iunie, Senzaționalul Om Păianjen vine la Disney Channel cu o aventură în 4 părți, care prezintă călătoria eroului nostru prin multiverse, în căutarea lui Green Goblin, și întâlnirea cu diverse Versiuni ale Păianjenului. Când se întoarce din aventurile sale în noile și vechile lumi, în universul lui, Omul-Păianjen descoperă că Green Goblin s-a transformat într-un Paianjen Goblin pe care îl va confrunta cu ajutorul Războinicilor cu Pânze.

VACANȚA DE VARĂ

Vacanța de vară aduce un program special la Disney Channel: în așteptarea finalului de sezon, fanii „Phineas și Ferb” vor putea revedea toate episoadele de până acum. Astfel, din 20 iunie, fiecare dimineață începe cu aventuri duble cu Phineas și Ferb, de la ora 08:20.

Odată cu vacanța, Lindy și Logan alături de gașca lor de prieteni, revin la Disney Channel cu sezonul 2 din „Nu’i vina mea”! Aflați în ce situații ciudate se vor mai regăsi cei 2 frați și prietenii lor, începând de sâmbătă, 20 iunie, la 10:35, cu episoade nou-nouțe, în zilele următoare, de la aceeași oră.

 DONALD DUCK, DAISY DUCK

ZIUA LUI DONALD. La Disney Junior, pe 9 iunie, puteți urmări „Ziua lui Donald”

În luna iunie, este sărbătorit rățoiul numărul 1 de la Disney Junior… Donald! Așadar, timp de o săptămână, Donald Duck este în centrul atenției în Clubul lui Mickey Mouse. Iar pe 9 iunie, nu pierdeți petrecerea de ziua lui, cu un nou episod din Clubul lui Mickey Mouse – Noul Club al lui Donald. Episodul special are premiera pe 9 iunie, de la 09:35 și în reluare la 12:40 și 15:40, iar pentru mai multe episoade alături de Donald și prietenii săi, urmăriți Clubul lui Mickey Mouse toată săptămâna.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton