Homepage  / Vedete străine

Ce reguli stricte a impus bona angajată de Prințul William copiilor lui

Ce reguli stricte a impus bona angajată de Prințul William copiilor lui

de Roxana Mirea,

Prințul William și Kate Middleton au trei copii superbi: Prințul George, în vârstă de 8 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani și Prințul Louis, în vârstă de 3 ani. Cum trei copii reprezintă o responsabilitate enormă, Ducii de Cambridge au angajat o bonă, pe Maria Teresa Turrion Borrallo. Ce reguli stricte le-a impus aceasta copiilor.

Reguli stricte impuse de bonă copiilor Prințului William

Creșterea unui copil reprezentă o mare responsabilitate, iar atunci când deja vorbim de trei prichindei, lucrurile se complică. Prințul William și Kate Middleton nu au timp să se ocupe permanent de cei trei copii ai lor, George, Charlotte și mezinul Louis. Ducii de Cambridge au angajat o bonă pentru a le oferi o mână de ajutor.

Este vorba despre Maria Teresa Turrion Borrallo, una dintre cele mai bune bone pe care copiii Prințului William le-ar putea avea. Ea a urmat cursurile prestigioasei școli Norland College. Maria Teresa a fost angajată de Prințul William și Kate Middleton în anul 2014, când Prințul George avea opt luni.

Bona locuiește la Palatul Kensington și călătorește alături de Familia Regală în vizitele și turneele regale, ca o prezență discretă. Maria Teresa Turrion Borrallo are foarte mare grijă la cum se comportă copiii în public pentru că imaginea lor trebuie să fie impecabilă.

Prințul George și Prințesa Charlotte, împreună cu bona. Sursa Foto: Hepta

Bona are grijă de imaginea publică a copiilor Prințului William

Nu va exista nicio greșeală. Și asta pentru că Maria va avea grijă ca atunci când vor coborî din avioane, de mâna mamei, să fie zâmbitori și să salute publicul. Nu vor exista plânsete sau scandaluri”, a declarat Louise Heren, autoarea cărții „Nanny in a Book”, pentru The Sun.

Pe de altă parte, bona este adepta jocurilor în aer liber.

Vor fi o mulțime de jocuri care se vor desfășura în aer liber. Plimbări cu bicicleta, joaca cu câinele lor, probabil niște grădinărit. Bonele de la Norland consideră că trebuie să învețe copiii prin joacă. Da, îți murdărești mâine, dar înveți cum să plantezi”, a mai spus Louise Heren.

Nici vremea capricioasă nu o oprește pe bona copiilor Prințului William să îi scoată pe micuți afară.

Vremea umedă înseamnă doar haine necorespunzătoare. Doar pentru că dădacele de la Norland poartă uniforme bej și par de modă veche, asta nu înseamnă că mesajul lor este de modă veche. Nu este niciun nonsens”, a mai afirmat Louise.

O regulă foarte strictă este aceea că micuții trebuie să meargă în pat la ora 19:00. De asemenea, și pretențiile pe care copiii Prințului Wiliiam le-ar putea avea la masă sunt descurajate de bonă. Așadar, o dată la câteva zile, sunt introduse noi alimente și gusturi. În ceea ce privește timpul petrecut la televizor, decizia le aparține strict părinților.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton