Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce relație are Alexandra Dinu cu fiul ei Mario: „Am zis să-i las puțin spațiu”

Ce relație are Alexandra Dinu cu fiul ei Mario: „Am zis să-i las puțin spațiu”

de Redactia Tvmania

După ce a terminat filmările pentru preselecțiile emisiunii „Românii au talent”, difuzată de Pro TV luni și vineri de la 20.30, Alexandra Dinu s-a întors în Italia, acolo unde locuiește de mai bine de un deceniu.  Frumoasa jurată a început să lucreze pentru câteva proiecte amânate de pandemie, însă și-a lăsat fiul în România. Alexandra a intrat în direct, prin Skype, în emisiunea La Măruță și a vorbit despre planurile de viitor, dar și despre dorul de Mario, fiul ei de 18 ani pe care îl are cu Adrian Mutu. Relația dintre cei doi este foarte buna, Mario locuind până de curând în Italia alături de mama sa. Acum însă fiul Alexandrei este pregătit să ia viața în piept, iar părinții lui îl susțin în toate: „Mario e în România. Mă pregătesc să vin și eu curând la București. Săptămâna viitoare o să ajung și de abia aștept. (…) Normal că îmi e dor de el. Și când stau două sau trei zile fără să-l văd, mi-e foarte dor de el. Întotdeauna mi-e dor de el. Am zis să-i las puțin spațiu. Să fie independent. Să devină și el bărbat. Nu cu mami mereu de mânuță. Asta nu înseamnă că nu vom fi întotdeauna apropiați”, a spus Alexandra. 

Jurata a vorbit și despre acomodarea sa în cadrul emisiunii „Românii au talent”, după ce i-a luat locul lui Mihai Petre:

„M-am acomodat bine, zic eu. Din ce în ce mai bine. Primul pas a fost mai greu că aveam foarte multe elemente noi. A trebuit să îmi cunosc colegii, să înțeleg care e mersul lucrurilor și oricum mie îmi place să intru așa mai timid, mai pe vârfuri și să mă acomodez cu ce se întâmplă în jurul meu. Dar a fost bine am găsit un grup foarte frumos, o echipă de profesioniști și foarte mulți concurenți talentați”, a mai spus Alexandra Dinu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton