Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce relație este între cei doi băieți ai Antoniei și sora lor mai mare din Italia. „Au înțeles că Maya are alt tată”

Ce relație este între cei doi băieți ai Antoniei și sora lor mai mare din Italia. „Au înțeles că Maya are alt tată”
8

de Redactia Tvmania

Dincolo de viața profesională, Antonia e mama a trei copii. Cântăreața a vorbit recent despre relația dintre fiica ei și cei doi băieți pe care îi are cu Alex Velea. Cum se înțeleg cei trei frați, cu toate că locuiesc la mii de kilometri distanță, băieții în România, iar fata în Italia.

Acum 10 ani, Antonia a devenit mamă pentru prima oară: atunci s-a născut Maya Rosaria Casstellano, fiica ei. Cântăreața s-a despărțit de soț în urmă cu ani de zile, iar cea mică a rămas în Italia, în grija tatălui ei, scrie libertatea.ro.

Antonia s-a îndrăgostit apoi de Alex Velea, alături de care și-a întemeiat o familie – cei doi s-au logodit recent – și căruia i-a dăruit doi copii, pe Dominic și Akim.

Antonia, primul pictorial împreună cu fiica ei (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Despre cei doi băieți, Antonia spune că aceștia se înțeleg foarte bine, cu atât mai mult cu cât nu este o diferență mare de vârstă între ei.

„Se joacă împreună, se ajută, se susțin, au activități comune, sunt mai mereu împreună când nu sunt la școală, respectiv grădiniță. Se iubesc mult și mă bucur să îi văd așa. Nu e o diferență de vârstă atât de mare între ei.

Amândurora le place muzica, sunt înnebuniți să asculte muzică, să danseze. Bineînțeles, le place să se joace, să se uite la desene animate. În rest, îi ducem și la înot, și la sală cu noi, dar fac și baschet.”, a declarat Antonia.

În același interviu, artista a mai dezvăluit că băieții au o relație foarte bună și cu Maya, chiar dacă trăiesc la distanță unii de alții. 

„Sunt extrem de fericiți, o iubesc foarte mult, vor să se joace întruna cu ea, să petreacă timp împreună! Sunt îndrăgostiți de ea! Mă bucur foarte mult să îi văd atât de apropiați și că se iubesc așa de mult.

Au înțeles că Maya are alt tată, că acolo s-a născut, că acolo face și școala, și de aceea ea locuiește acolo.”, a mai adăugat aceasta pentru revista VIVA!.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton