Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce relație este între sora lui Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Imaginile care spun totul

Ce relație este între sora lui Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Imaginile care spun totul
6

de Andra Stana,

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul de la noi. Cei doi și-au făcut publică relația acum două săptămâni, când actorul din Vlad a făcut o postare pe conturile de socializare.

Ceea ce mulți nu știu este că cei doi îndrăgostiți și-au dus relația la alt nivel destul de repede. Cu alte cuvinte, actorul a mers alături de noua lui iubită acasă. Oana Moșneagu i-a cunoscut pe părinții lui Vlad, dar și pe sora acestuia, Alexandra. Ce relație este între cele două.

Vlad Gherman nu are de gând să mai piardă timpul cu noua iubită, scrie spynews.ro. Acesta este motivul pentru care ar fi dus-o deja pe Oana Moșneagu în sânul familiei lui.

Cum se înțelege sora lui Vlad Gherman cu noua iubită a actorului

De curând, Vlad Gherman și-a surprins fanii cu vestea că se iubește cu Oana Moșneagu. Apoi, comunitatea sa din mediul online s-a mirat să vadă imagini cu actorii din „Adela” în aceeași încăpere cu sora lui Vlad.

Fanii au fost în extaz când le-am văzut pe cele două, și asta pentru că reprezintă un semn clar că actorul și iubita lui au făcut un pas important în relația lor.

Oana Moșneagu și Alexandra Gherman par să se înțeleagă bine

Toată lumea știe faptul că Vlad Gherman este destul de atașat de familia lui, mai ales de sora sa. Cei doi frați își împărtășesc toate întâmplările prin care trec și se sprijină constant, mai scrie sursa citată. Alexandra Gherman se pare că a vrut cu nerăbdare să o cunoască pe noua iubită a fratelui său. Acesta ar fi fost motivul pentru care Vlad Gherman ar fi organizat deja o întânire.

Cele două au fost mereu cu zâmbetul pe buze și au făcut chiar și glume. Toate acestea reies din imaginile surprinse de Vlad Gherman.

vlad-gherman-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton