Homepage  / Vedete româneşti

Ce ritual nebănuit are Amalia Enache. De la ce nu se abate niciodată

Ce ritual nebănuit are Amalia Enache. De la ce nu se abate niciodată
9

de Roxana Mirea,

Amalia Enache, în vârstă de 43 de ani, prezintă știrile de la Pro TV, de peste două decenii. De când lucrează în acest domeniu, vedeta are un ritual pe care îl respectă cu sfințenie. Pe de altă parte, Amalia Enache se simte foarte bine în pielea ei și nu vrea să își ascundă vârsta prin apelarea la tot felul de intervenții estetice.

Ce ritual are Amalia Enache

Amalia Enache, în vârstă de 43 de ani, are un ritual de la care nu se bate niciodată, indiferent de ora târzie la care ajunge acasă. Prezentatoarea știrile de la Pro TV nu uită niciodată să se demachieze, mai ales că machiajula face parte din „uniforma ei de serviciu”.

Ritualul meu principal este acela de demachiere, seara, pentru că uniforma mea de serviciu presupune și machiaj și eu lucrez de 25 de ani în acest domeniu”, a spus Amalia Enache pentru impact.ro.

În plus, vedeta a mărturisit că, de când este televiziunea HD, i se aplică mai puțin machiaj pe față față de anii anteriori.

Din fericire, între timp față de începuturi când eram cu machiaj din acela de teatru, acum de când este televiziunea HD impune un machiaj mult mai soft, pentru că pe HD se vede fiecare por și nu se vede deloc bine încărcătura aceea de machiaj.

Slavă Domnului am avansat! La începuturile carierei mele eram așa, ca la teatru, cu o mască, dar asta spuneam impune foarte mult machiaj uniforma de serviciu și atunci ritualul meu începe seara după ce termin știrile cu o foarte bună curățare a feței și rămân așa până a doua zi seara.

Eu ziua nu mai pun absolut nimic pe față, pentru că vreau să mai și respire fața mea și îmi și place de mine nemachiată”, a mai declarat Amalia Enache.

ce-ritual-are-amalia-enache-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Amalia Enache nu își ascunde vârsta

Amalia Enache nu vrea să încerce să își ascundă vârsta și nici nu apelează la tot felul de intervenții estetice pentru o reîntinerire peste noapte.

„Acum bine, nebine, uneori ai cearcăne, apar pete, apar riduri, știi cum e, acum ne indispunem la fiecare fir alb, la fiecare rid? Avem atâtea și atâtea probleme, încât parcă nu m-aș indispune la astea. Tinerețe am avut cu toții. Vremurile moderne cred că ajută foarte mult femeia să-și păstreze așa un aspect, dar nu aș zice de tinerețe, pentru că tinerețea e frumoasă la tinerețe când ești fresh așa.

Cred că cel mai important lucru pentru mine este să fiu în acord cu vârsta mea, să nu fiu peste vârsta mea, dar în acord cu vârsta mea interioară și nu am nicio problemă cu vârsta așa cum este ea”, a mai mărturisit Amalia Enache.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton