Homepage  / Vedete româneşti

Ce ritual special au Smiley și fiica lui în fiecare dimineață. Josephine deja a descoperit ce talente are

Ce ritual special au Smiley și fiica lui în fiecare dimineață. Josephine deja a descoperit ce talente are
9

de Roxana Mirea,

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor, a venit pe lume o fetiță, Josephine, care a împlinit un an pe 9 martie. Recent, artistul și prezentatoarea de la Antena 1 au acordat un interviu împreună, unde au vorbit și despre viața de părinte. Smiley a dezvăluit că el și fiica lui au un ritual special în fiecare dimineață. Pe de altă parte, Josephine îi surprinde cu urechea ei muzicală.

Smiley și Gina Pistol, despre cât de talentată este fiica lor

Smiley și Gina Pistol au fost invitați la podcast PROFM #searadupă7 cu FERE, unde au vorbit și despre viața alături de fiica lor, Josephine. Cei doi au mărturisit că fiica lor cântă și dansează. Smiley chiar a povestit despre o întâmplare, când Josephine a stat să asculte o melodie de-ale lui.

Vorbește, se exprimă fără cuvinte pe care să le înțelegi, dar se exprimă în felul ei. Spune mama, dada și cântă. (…) Cântă și dansează. Are stiluri de dans în funcție de muzică”, a spus Gina Pistol în podcastul Pro FM.

Își schimbă starea în funcție de piesa pe care o ascultă.  Eram în Londra, în taxi și Gina dormea lângă mine. Aveam un drum lung de făcut și eu stăteam cu Josephine în brațe și la un moment dat, ca să o liniștesc, i-am pus muzică și la un moment dat a urmat piesa „Până la tine” și ea s-a întors după o ambulanță care a trecut de noi. S-a întors cu fața la spatele mașinii ca să se uite după ambulanță și a rămas așa îmbrățișată și asculta „Până la tine”. Eu de-abia pe la jumătatea piesei mi-am dat seama că ea de fapt asculta piesa. După ce s-a terminat piesa, s-a întors”, a povestit Smiley.

Smiley-si-fiica-lui-au-un-ritual-special-dimineata-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Smiley și fiica lui au un ritual special dimineața

Smiley și fiica lui au un ritual special în fiecare dimineață. Artistul stă doar el cu Josephine, cât timp Gina Pistol doarme, după ce s-a trezit noaptea să o hrănească pe cea mică.

Gina se trezește noaptea și o adoarme la loc. Eu dorm buștean și când mă trezesc la 7:00 – 7:30 când se trezește ea, stăm împreună. Citim cărți, ascultăm muzică, povestim, ne jucăm, ne plimbăm prin casă”, a povestit Smiley despre ritualul lui cu Josephine.  

Da, se trezește mult noaptea. A avut o perioadă când a fost foarte cuminte. O puneam în pat pe la 8:30 seara, își cântă singură, nu știu ce fredona ea acolo și adormea. De obicei, dormea până dimineața, dar odată cu regresia somnului, cu salturile de creștere, toate astea au dat-o peste cap și mi se trezește acum la trei ore, trei ore jumătate, patru ore. Eu nu am mai dormit aproape de doi ani de zile, să mă pun în pat și să mă trezesc dimineața” a declarat Gina Pistol.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton