Daniel Ilie (Varză) i-a cucerit pe jurații emisiunii iUmor în 2019. Atât Cheloo, cât și Delia și Mihai Bendeac au avut numai cuvinte de laudă pentru comediant, după ce Varză a început să povestească întâmplări din industria muzicală a anilor 2000.
Daniel Ilie (Varză) i-a cucerit pe jurații emisiunii iUmor în 2019. Atât Cheloo, cât și Delia și Mihai Bendeac au avut numai cuvinte de laudă pentru comediant, după ce Varză a început să povestească întâmplări din industria muzicală a anilor 2000.
Daniel Ilie împreună cu artistul Florin Maxineanu au creat trupa Terles Berles în 1999, în timp ce au făcut furori cu piesa Tanga balanga. Cu siguranță, fanii își amintesc de Varză și de la emsiunea Taxi Driver de pe Național TV, însă până să ajungă în spațiul public, comediantul a trecut prin mai multe experiențe profesionale.
Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Daniel Ilie a mărturisit ce s-a întâmplat după emisiunea iUmor.
„M-am apucat de stand-up, mai târziu am ajuns la iUmor, după care am plecat în Huntingdon. Am lucrat o săptămână la fabrica de saltele, apoi m-am angajat la Pizza Domino, livram pizza pe 30 decembrie. Pe 31 decembrie, de Revelion, la ora 23:50 am livrat ultima pizza la doi englezi care erau în pijamale (…), apoi plecasem la vărul meu acasă că acolo stăteam (…) M-am angajat o săptămână și pe șantier”, a povestit comediantul.
Daniel Ilie și-a amintit cum a ajuns să lucreze la circ în anii comunismului, fiind fascinat încă de pe atunci de tot ceea ce înseamnă comedie.
„Am făcut școala profesională un an jumate, apoi m-am angajat în Electroaparataj două luni. Am fugit și de acasă și am mers la circ, în 1981. Femeile de la circ erau perfecte. Artiștii de circ și înainte, și după Revoluție, au văzut mai multe țări decât am avea noi bani să ne ducem să vizităm. Să te duci să vezi ce case au artiștii de circ. Acolo e o muncă și riscuri maxime”.
„Mie îmi plăcea circul. Eram fascinat de marele maestru Siminică, cel mai mare claun al Europei la vremea respectivă, a murit acum de curând. Era un colos în comedie, iar eu eram înnebunit după asta, eu tot făceam teatru de amatori, am avut brigadă artistică cum era pe vremea aia (…). Am fugit de acasă pentru că știam că tata nu mă lăsa, trebuia să plătească școala profesională dacă lipseam. Cu chiu cu vai, cu intervenții de la prieteni, tata a dat de mine. Am ajuns acasă (…) mi-a spus să vorbesc cu directorul să nu mă dea afară. M-a mutat disciplinar, la Întreprinderea de Țevi Sudate. O săptămână am stat”.
Poți urmări podcastul integral pe YouTube
– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –