Homepage  / Vedete / Vedete străine

Fanii sunt îngrijorați! Ce s-a întâmplat cu Lily Collins în „Emily in Paris”, sezonul 2:„Sper că primește ajutorul de care are nevoie”

Fanii sunt îngrijorați! Ce s-a întâmplat cu Lily Collins în „Emily in Paris”, sezonul 2:„Sper că primește ajutorul de care are nevoie”

de Andra Stana,

Sezonul 2 din „Emily in Paris” a fost lansat de Netflix pe 22 decembrie 2021. În noile episoade din serial, fanii au aflat ce surprize i-a rezervat Orașul Luminilor eroinei poveștii. După ce au urmărit cele 10 noi episoade, aceștia au fost surprinși să vadă cât de schimbată este acum actrița Lily Collins.

Fanii sunt îngrijorați. Ce li s-a părut ciudat la Lily Collins în noile episoade din „Emily in Paris”

Unul dintre elementele cheie ale seriei de pe Netflix – ținutele protagonistei – au fost și de această dată în prim plan. De acestea se ocupă legendara Patricia Field, cea care a fost responsabilă cu ținutele și în „Sex and the City”, scrie distractify.com. Cu toate acestea, nu despre hainele purtate de Lily Collins se comentează acum, la câteva săptămâni de la lansarea sezonului 2 „Emily in Paris”. În schimb, fanii sunt îngrijorați cu privire la cât de slabă a ajuns să fie actrița de 32 de ani.

Ce discuții au apărut în mediul online după lansarea sezonului 2 din „Emily in Paris”

Cel de-al doilea sezon din colorata poveste a americancei Emily Cooper (Lily Collins) o prezintă pe protagonistă continuându-și fermecătoarea aventură în Franța, alături de prietenele ei, Mindy (Ashley Park) și Camille (Camille Razat), dar avându-l în preajmă și pe seducătorul Gabriel (Lucas Bravo). 

Și de parcă viața amoroasă a lui Emily nu e suficient de încurcată (se trezește pe neașteptate implicată într-un triunghi amoros cu Gabriel și Camille), în peisaj apare un alt bărbat seducător: Alfie (Lucien Laviscount), un londonez sarcastic, pe care îl cunoaște la cursurile de limbă franceză. 

Cu toate că povestea din „Emily in Paris” are sare și piper în sezonul 2, fanii au pornit o serie de discuții în mediul online. Toate, referitoare la cât de slabă este acum interpreta lui Emily.

În sezonul doi din „Emily in Paris”, Emily poartă ținute extravagante. Un exemplu este rochia cu umerii goi, cu o fundă imensă roz, creată de ROTATE Birger Christensen (episodul 3). O altă rochie pe care fanii sigur o vor ține minte este cea creată de Anouki, cu care protagonista este îmbrăcată în episodul 5 al seriei 2.

Unii fani au început să comenteze în mediul online pe seama kilogramelor pe care Lily Collins le-a dat jos ca să intre în pielea lui Emily.

„A slăbit Lily Collins prea mult în sezonul 1? Sper că se simte bine”, a scris pe Twitter un fan al serialului de la Netflix.

„Greutatea lui Lily Collins, sau faptul că este prea slabă, îți fură ochii în acest sezon. Sper că primește ajutorul de care are nevoie”, a scris, tot pe Twitter, un alt fan.

Lily a recunoscut în trecut că a suferit de anorexie și bulimie

Lily Collins a mai slăbit un număr important de kilograme pentru a juca un rol. În „To the Bone”, o dramă Netflix din 2017, se vorbea exact despre concepțiile greșite în care pică oamenii cu anorexie, fără știrea lor.

Într-un interviu pentru USA Today, actrița recunoștea, acum ceva vreme, că ea însăși a suferit de anorexie și de bulimie.

„Am vrut să pot să-mi exteriorizez experiențele asupra lui Ellen. Mergând până la limitele în care mă simțeam confortabil ca actriță”, a spus atunci Collins.

Se fac două noi sezoane ale serialului de pe Netflix

„Emily in Paris”, serial lansat de Darren Star (creatorul „Sex and the City”), a fost reînnoit cu încă două sezoane de Netflix. În aceeași zi, Lily Collins, protagonista serialului, a avut o reacție pe conturile de socializare.

Sezonul 2 a fost lansat pe 22 decembrie, debutând în Top 10 Netflix global și în fruntea listei în 94 de țări, cu 107,6 milioane de ore vizionate (22 – 26 decembrie), a anunțat Netflix.

Sezonul 1 a făcut, de asemenea, să reapară în lista Top 10 global în 53 de țări.

Luni seară, când vestea prelungirii serialului său cu încă două sezoane a apărut în presă, Lily Collins a avut o reacție în mediul online. Pe contul său de Instagram, actrița de 32 de ani le-a mulțumit fanilor.

Sursa foto: Netflix, arhivă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton