Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce s-a întâmplat cu Theo Rose la ultimul concert. „Îmi venea să dau cu ele de pământ”

Ce s-a întâmplat cu Theo Rose la ultimul concert. „Îmi venea să dau cu ele de pământ”
9

de Andra Stana,

Theo Rose este însărcinată în al doilea trimestru, dar artista nu a pus pauză proiectelor. Cântăreața, care își va strânge în brațe fiul peste doar câteva luni, filmează în prezent pentru serialul Clanul de la Pro TV, dar susține și concerte. La ultimul eveniment, iubita lui Anghel Damian a trecut printr-o situație la care nu se aștepta.

Theo Rose, întâmplare neplăcută la ultimul concert

Mai sunt patru luni până când Theo Rose va deveni mamă pentru prima oară. Între timp, artista nu a renunțat la concerte și evenimente. Mai mult, actrița din Clanul își dorește să rămână activă pe plan muzical până aproape de naștere.

De curând, iubita lui Anghel Damian a trecut printr-o situație deranjantă în timpul unui concert. Theo Rose a cântat fiind răcită, dar nu acest lucru i-a dat bătăi de cap, ci încălțămintea. Artista a purtat o pereche de cizme cu vârful ascuțit, cu toc cui, de culoare argintie. Viitoarea mămică le-a explicat fanilor, pe Instagram, că încălțările au fost extrem de incomode.

„Deci că sunt gravidă e una, au mai cântat femei gravide, că sunt răcită și gravidă, e alta, pun pariu că au mai cântat și așa. Băi nene, dar nu știu ce a fost în capul meu, m-am ambiționat pe niște tocuri, dacă vă arăt, deci m-au stresat într-un hal fără de hal, îmi venea să dau cu ele de pământ.(…) Fiți atenți numai puțin, da? Cam așa, rochia asta lungă și ia vedeți, băi, deci sunt atât de incomode, mă, deci ceva mai rău de atât nu am purtat. Ca o țoapă am făcut, cred că am stat în picioare.”, a povestit Theo Rose, după concert.

Ce s-a întâmplat cu Theo Rose la ultimul concertIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce face Theo Rose pe platourile de filmare de la „Clanul”, chiar dacă este însărcinată

Cu toate că este însărcinată, Theo a continuat filmările pentru noile episoade din „Clanul”, sezonul 2, regizate de iubitul ei, Anghel Damian.

Theo Rose a vorbit recent despre cum au decurs filmările pentru „Clanul”, sezonul 2. Actrița, care este însărcinată în cinci luni, a recunoscut că are parte de tot sprijinul colegilor.

Cel mai dificil a fost că am reluat filmările pe timp de iarnă. Atunci când a fost foarte frig, și asta s-a întâmplat de cele mai multe ori, colegii m-au ferit de filmările în aer liber. Au avut grijă de mine dacă s-a întâmplat să mă simt mai rău sau dacă am fost într-o stare mai delicată. M-au menajat. Au avut grijă să fiu acoperită.

Pentru sezonul al doilea, am lucrat mai mult cu ceilalți regizori ai serialului, care sunt patru, după ce s-a alăturat echipei – din care fac parte și Cristian Buje, și Peter Kerek, și Millo Simulov – și Mihai Chirilă. Anghel a venit ca director și producător, pentru că el are multe funcții în acest proiect.

A venit să supervizeze și a mai venit uneori și doar special pentru mine, ca să se asigure că este totul în regulă. Și să se asigure că eu mă simt ok. Așadar, totul a fost totul bine”, a spus Theo potrivit Click.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton