Homepage  / Știri

Ce s-a întâmplat după primul episod din „Și uite așa…” / „And Just Like That”. „Este în viață”

Ce s-a întâmplat după primul episod din „Și uite așa...” / „And Just Like That”. „Este în viață”

de Roxana Mirea,

Ce s-a întâmplat după primul episod din „Și uite așa...” / „And Just Like That”. Dacă nu ați vizionat primul episod din „Și uite așa...” / „And Just Like That”, dar vreți să o faceți pe viitor, articolul de față conține spoilere majore. Ceea ce s-a întâmplat cu personajul lui Chris Noth, Mr. Big, i-a întristat și, deopotrivă, înfuriat pe mulți fani ai serialului „Totul despre sex”. Iată care a fost răspunsul companiei Peloton.

Ce s-a întâmplat după primul episod din „Și uite așa…” / „And Just Like That”

„Și uite așa… Mr. Big este în viață” – ei bine, cel puțin într-o nouă reclamă pentru Peloton. Compania de fitness a lansat o reclamă cu Chris Noth, actorul care-l interpretează pe Mr. Big, duminică, la doar câteva zile după ce personajul său a fost declarat mort în serialul „And Just Like That…” de la HBO Max.

În timpul primului episod al serialului, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) vine acasă și-l găsește pe Mr. Big, zăcând în duș. Ea descoperă că el a suferit un infarct la câteva momente după atrenamentul de acasă cu instructorul său favorit, Allegra, interpretat de Jess King, de la Peloton.

În noua reclamă, îi vedem pe Chris Noth și Jessica King stând unul în fața celuilalt, pe o canapea, în fața unui foc care trosnește.

„Pentru noi începuturi”, îi spune Chris Noth Jessicăi King.

„Arăți minunat”, îi spune ea, iar el răspunde: „Oh, mă simt minunat”. După care îi spune că ar trebui să repede atrenamentul pe bicicletă pentru că „viața este prea scurtă pentru a nu face asta”.

Și dacă acest sfârșit nu a fost suficient de epic, actorul Ryan Reynolds își face și el apariția. Ei bine, doar vocea lui.

„Și uite așa… lumii i s-a reamintit că mersul regulat cu bicicleta îți stimulează și îmbunătățește inima, plămânii și circulația, reducând riscul de boli cardiovasculare”, explică Reynolds. „Mersul cu bicicleta îți întărește inima, mușchii, scade pulsul de repaus și reduce nivelul de grăsime din sânge. El este în viață.”

Primul răspuns al companiei după moartea lui Mr. Big

Noua reclamă Peloton este cel mai recent răspuns al companiei după moartea personajului lui Chris North, care a suferit un atac de cord în urma antrenamentului cu bicicleta electrică. Peloton a răspuns inițial la moartea personajului fictiv printr-o declarație a dr. Suzanne Steinbaum, cardiolog preventiv și membru al consiliului consultativ pentru sănătate.

„Mr. Big a avut ceea ce mulți ar numi un stil de viață extravagant – inclusiv cocktailuri, trabucuri și fripturi mari – și a fost expus unui risc serios, deoarece a avut un eveniment cardiac anterior în sezonul 6”, a declarat Steinbaum într-o declarație pentru Los Angeles Times.

„Aceste alegeri în ceea ce privește stilul de viață și poate chiar istoricul familiei sale, care este adesea un factor semnificativ, au fost cauza probabilă a morții sale. Mersul cu bicicleta de la Peloton ar fi putut chiar să fi ajutat la întârzierea evenimentului său cardiac.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton