Homepage  / Știri / Televiziune

Ce s-a întâmplat ieri seară la „MasterChef”

Ce s-a întâmplat ieri seară la "MasterChef"

de Redactia Tvmania

În ediţia "MasterChef" de ieri, difuzată la Pro TV, concurenţii rămaşi în joc au avut parte de o provocare dublă, de certuri, de o ieşire intempestivă din platou şi de un test sub presiune.

Concurenţii au aflat că trebuie să pregăteasca un fel în care ananasul să fie vedeta, în condiţiile în care mulţi dintre ei se apucaseră să gătească muşchi de vită cu legume.

Eu n-am gătit în viaţa mea ananas, mă pregăteam să arunce juraţii cu farfuria în mine„, a mărturisit unul dintre concurenţi, citat de Mediafax.

Ananas cu brânză nu merge. Ananas cu ou, pe dracu!„, a exclamat şi Victor.

Câştigătorul de la Cutia Misterelor a fost declarat Rareş Burducea, care a pregătit o supă rece de ananas.

„Din 60 de minute am gătit 10. Sclipirea de moment te duce mai departe decât îţi poţi imagina”, a recunoscut el.

Show-ul a continuat cu o probă care i-a pus la grea încercare pe concurenţii aflaţi în faţa a trei zone culinare exotice. În bucătărie au ieşit scântei, pentru că au apărut comentarii acide.

Casnica de la MasterChef s-a supărat pe colegul ei pentru că nu i-a repartizat preparatul pe care ştia ea cel mai bine să-l gătească, la proba la care trebuiau să reproducă trei mâncăruri exotice. Nicoletei i s-a părut ca Rareş s-a înţeles cu toată lumea şi le-a dat tuturor ce preparate şi-au dorit, numai ei i l-a ales pe cel mai nepotrivit.

„Sunt foarte supărată şi dezamăgită şi nu vreau să mai am de-a face cu absolut nimeni din casa aia. Predau şortul în seara asta”, a spus ea după ce a ieşit din platoul show-ului.

Ceilalţi colegi nu au fost însă de acord cu ea. „Nimeni nu i-a spus lui Rareş ce vrea să gătească”, au spus mai mulţi concurenţi.

La final, a avut loc testul sub presiune la care concurenţii trebuiau să ghicească ingredientele dintr-o supă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton