Homepage  / Articole

FOTO: Cine a fost eliminat aseară la „MasterChef”

FOTO: Cine a fost eliminat aseară la „MasterChef”

de Redactia Tvmania

Ediția de marți, 22 mai, a emisiunii „MasterChef” a început cu proba Cutia Misterelor, în care concurenții au găsit un nou ingredient surpriză: un homar viu. Și pentru că înainte de a fi gătit, homarul trebuia pus viu în apa clocotită, presiunea probei și-a spus cuvântul, în special în ceea ce le-a privit pe fete.

„Vreau întâi să fac cunoștință cu el”, a spus Liliana. „Îl cheamă MasterChef”.

După ce s-au luptat la propriu cu homarii,  concurenții nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor celor trei jurați. Izaura, Andreea, Bogdan, Liliana, Simona și Flavia au fost toți criticați pentru farfuriile lor.

Jurații au ales pentru degustare farfuriile lui Gabi, Mimi și Petru. Farfuria lui Gabi, deși arăta ca o sorcovă, a fost lăudată, în timp ce Mimi i-a surprins foarte plăcut pe jurați. „Te urăsc pentru că ai gătit atât de puțin”, i-a spus Chef Florin. După ce i-a impresionat pe jurați cu preparatul lui, Petru a fost desemnat câștigător al probei și astfel el a putut alege tema probei cu numărul 2.

Jurații au gătit pentru concurenți

În etapa următoare a show-ului, Chef Sorin a gătit vită, Chef Florin a pregătit cinci feluri de creveți cu alte ingrediente exotice, iar Chef Cătălin a făcut cotlete de miel.

Pentru sine, Petru a ales să prepare dish-ul lui Sorin Bontea. Pentru Bogdan și Simona a ales preparatul lui Cătălin Scărlătescu, pentru Izaura, Gabi, Andreea, Flavia și Mimi preparatul lui Florin Dumitrescu, iar pentru Mehrzad, Liliana și Alexandru dish-ul lui Sorin Bontea.

“Am ales asta pentru că va fi mai greu pentru ei”, a recunoscut Petru, care nu a scăpat de acuzațiile colegilor săi.

Deși au făcut si greseli, toți concurenții au fost la finalul probei încurajați: „Sunteți puțin mai buni decât câțiva bucătari pe care eu îi cunosc în București”, i-a lăudat Chef Florin.

Flavia a părăsit concursul

La testul sub presiune al serii au intrat cinci concurenți: Andreea, Izaura, Simona, Flavia, care a avut cea mai dezamăgitoare farfurie de la proba precedentă, și Gabi. Ei au degustat o ciorbă și au fost puși să ghicească cât mai multe ingrediente folosite la prepararea ei.

În urma acestei probe, Flavia a fost cea care a ghicit cele mai puține ingrediente și care, la finalul serii a părăsit competiția.

„Sunt fericită că am stat în concurs până acum. Asta e competiția. Câștigi, pierzi… Eu atâta am putut”, a spus Flavia la finalul show-ului.

[imagebrowser id=737]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton