Homepage  / Vedete româneşti

Ce s-a întâmplat între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru după America Express. „Eram deja despărțiți”

Ce s-a întâmplat între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru după America Express. „Eram deja despărțiți”
7

de Roxana Mirea,

Cătălin Scărlătescu a vorbit pentru prima dată despre ce s-a întâmplat între el și iubita lui, Doina Teodoru, după ce s-au întors de la America Express. Presiunea și tensiunile din concurs i-au afectat pe cei doi, iar gestul pe care l-a făcut celebrul bucătar a fost total neașteptat.

Cătălin Scărlătescu, despre despărțirea de Doina Teodoru

Invitat în podcastul „Fain și Simplu, găzduit de Mihai Morar, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că și-a dorit să stea departe de orice, chiar și de iubita lui, Doina Teodoru, după ce s-au întors de la America Express. Celebrul bucătar și-a luat geanta și a plecat în Vamă, fără iubita lui.

Am ajuns acasă și i-am zis… Nici nu i-am zis pa. Mi-am luat geanta și am plecat direct în Vamă. Trei zile am stat în Vamă, după care m-am dus în Deltă și în prima zi de Deltă și în prima zi de Deltă mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele, nici n-am aruncat la pește. Doar am pus bețele pe poziție și am stat. A venit unu cu barca și m-a întrebat: „Ce faci?”, „Stau”, „Păi, n-ai aruncate alea”, „Și ce?”, „Păi, nu pecuiești?”, „Ba da”, „Păi?”, „Păi, nu vreau să prind nimic. Vreau doar să stau!” (…) Doina a plecat la munte și în Bulgaria. Cred că a fost mai mult de o săptămână”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Catalin-Scarlatescu-si-Doina-Teodoru-au-luat-prima-cutie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Toată presiunea era acolo”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost copleșiți de o presiune extraordinară după ce s-au întors de la show-ul de la Antena 1. Când fiecare s-a întors din locurile în care plecaseră, și-au reluat relația.

Mihai Morar: „Dar nu ați fost în pericol de a vă despărți.”

Cătălin Scărlătescu: „Eram deja. Nu auzi că eu am plecat? Am zis că nu mai vreau nimic.”

Mihai Morar: „Cum adică? Erați despărțiți?”

Cătălin Scărlătescu: „Nu știu. Era o chestie. Nu știu. Ce tensiune? Toată presiunea era acolo, nu era tensiune. Pur și simplu, am fugit și în momentul în care ne-am întors amândoi acasă, ne-am uitat unul la altul, ne-a bufnit râsul și ne-am văzut în continuare de viață.”

În continuare, juratul de la „Chefi la cuțite” a spus ce apreciază cel mai mult la iubita lui.

Are ea ceva. Pur și simplu e întreagă la cap, tot creierul e acolo. Avem o conexiune, atâta tot. Eu, foarte sincer, nu exagerează niciodată și îmi dă libertatea mea de care am nevoie și eu la fel. Trebuie să îi lași libertate omului”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton