Homepage  / Vedete străine

Ce s-a întâmplat între Drew Barrymore și Keanu Reeves la aniversarea ei de 16 ani. „M-ai prins de mână, m-ai scos afară și…”

Ce s-a întâmplat între Drew Barrymore și Keanu Reeves la aniversarea ei de 16 ani. „M-ai prins de mână, m-ai scos afară și...”
8

de Roxana Mirea,

Drew Barrymore și Keanu Reeves au o relație frumoasă de prietenie. Recent, actorul din Matrix a fost invitatul actriței din „The Drew Barrymore Show” și ea și-a adus aminte de un moment memorabil. La aniversarea ei de 16 ani, Keanu Reeves a dus-o într-o cursă cu motocicleta pe care nu o va uita niciodată.

Drew Barrymore, o amintire memorabilă cu Keanu Reeves

Drew Barrymore a dezvăluit că celebrul actor Keanu Reeves a apărut la aniversarea ei de 16 ani și a dus-o la o plimbare cu motocicleta. Ambii actori au jucat în filmul din 1986 „Babes in Toyland” și au discutat despre experiența cursei cu motocicleta în episodul de marți din „The Drew Barrymore Show”, potrivit Page Six.

Pot să mă întorc în trecut la o amintire pe care o am cu tine?”, l-a întrebat Drew Barrymore pe Keanu Reeves. „Eram la acest club și era ziua mea, împlineam 16 ani, iar tu ai intrat – aceasta este amintirea”, a continuat actrița, sugerând ca el să intervină dacă are „ceva de adăugat sau schimbat”.

Ai intrat, m-ai prins de mână, m-ai scos afară și m-ai urcat pe motocicleta ta și am condus cu o viteză superluminică.

Drew Barrymore a continuat: „Am plecat de la petrecere și m-ai dus în cursa vieții mele. M-am simțit atât de liberă, eram o ființă umană atât de liberă. În acel moment, mi-am amintit cât de mult iubesc viața și eram atât de fericită. Amintirea aceasta îmi este așa de dragă pentru că, pe măsură ce îmbătrânim, cu atât este mai greu să simțim aceste lucruri.

2020 Breakthrough Prize – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Keanu Reeves nu și-a amintit de acea experiență

În ceea ce îl privește pe Keanu Reeves, el nu și-a amintit de această experiență.

La ce club am fost”, a întrebat el, iar actrița a răspuns: „Cred că era pe Third Street din Los Angeles, apoi cred că am plecat cu siguranță pe Third și apoi am mai condus o vreme, ne-am întors la petrecere și eu am intrat înapoi. Nu-mi mai amintesc dacă ai intrat și tu sau nu.”

M-am întors literalmente înapoi la petrecere țopăind de fericire. Acum îmi dau seama că nu poți avea o aniversare de 16 ani mai bună decât să fii pus pe motocicletă și să ai parte de momentul în care înțelegi ce este libertatea”, a mai adăugat ea.

Experiența a fost cu siguranță memorabilă pentru Drew Barrymore, deoarece ea a mai vorbit desăre asta și în timpul unui interviu din septembrie 2020 cu actorii Tom Kenny și Bill Fagerbakke în emisiunea ei.

Drew Barrymore și Keanu Reeves au jucat împreună în „Babes In Toyland”.

Am făcut un film cu [Reeves] când aveam 11 ani în München, Germania, timp de șase luni”, a explicat ea.

Apoi a apărut la petrecerea mea de 16 ani și m-a dus într-o plimbare cu motocicleta pe care nu o voi uita niciodată. Era noapte și străzile erau goale și a fost unul dintre acele momente pe care nu le voi uita niciodată.”

Sursa Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton