Homepage  / Știri / Televiziune

Ce s-a întâmplat vineri seară la „Românii au talent”

Ce s-a întâmplat vineri seară la "Românii au talent"

de Redactia Tvmania

Cea de-a doua semifinală "Românii au talent" a fost seara marilor premiere, când fanii emisiunii au putut folosi aplicaţia second-screen, prima de acest gen de la noi din ţară. Şi tot în premieră, un concurent şi-a cerut iubita de soţie în timpul momentului prezentat de el.

Vineri seara, publicul şi juriul au decis: Corul Fiat Lux, Diana Căldăraru şi WhoGonStopUs merg mai departe în finala din 10 mai.

Deşi ultimii în concurs, Corul Fiat Lux din Oradea au fost primii în topul preferinţelor telespectatorilor. Deşi au recunoscut cu mâna pe inimă că nu la început nu şi-au putut imagina că un cor poate oferi emoţie, variaţie şi spectacol în acelaşi timp, la finalul numărului lor, cei trei juraţi au făcut apel la voturilor celor de acasă, pe care i-au îndemnat să voteze.

„Vă vreau în finală!”, au spus pe rând cei trei juraţi.

Tot votul publicului a trimis-o şi pe Diana Căldăraru (14 ani) în marea finală, ea ocupând locul al doilea. Diana a impresionat, potrivit Andrei, prin lejeritatea cu care reuşeşte să cânte melodii grele.

Locul al treilea şi un loc în marea finală a ocupat trupa WhoGonStopUs.

„A fost momentul de dans perfect, după părerea mea!”, a spus Andi Moisescu.

Până acum, pe lista finaliştilor se află: Corul Fiat Lux, Diana Căldăraru, WhoGonStopUs, Gabriela Artene, Vlad Grigorescu, Ghenadie Rotari, lista urmând să fie completată cu încă nouă nume.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton