Homepage  / Vedete româneşti

Ce sacrificii a făcut Irina Rimes la începutul carierei muzicale. „Era o încercare tristă de a face ceva”

Ce sacrificii a făcut Irina Rimes la începutul carierei muzicale. „Era o încercare tristă de a face ceva”
8

de Roxana Mirea,

Irina Rimes a fost invitată în podcastul lui Andi Moisescu, unde a vorbit despre începutul în muzică. Acum, artista este cunoscută de toată țara și se bucură de un succes răsunător, însă drumul până aici a fost unul dificil. Iată ce sacrificii a făcut Irina Rimes la începutul carierei muzicale.

Ce sacrificii a făcut Irina Rimes la începutul carierei muzicale

Irina Rimes se bucură de un succes răsunător pe plan muzical. Totuși, cântăreața originară din Republica Moldova a muncit din greu pentru a ajunge aici. Invitată în podcast-ul lui Andi Moisescu, Irina Rimes a spus ce sacrificii a făcut la începutul carierei.

Ea a spus că a fost nevoită să facă un împrumut bancar pentru că trebuia să plătească casa de discuri ca să primească un contract și, ulterior, să intre cu adevărat în domeniul muzical.

Eu am început împrumutând bani de la bancă ca să-mi plătesc un contract, credit pe care l-am terminat acum vreo 2 sau 3 ani”, a spus cântăreața, potrivit spynews.ro.

Irina Rimes nu știa cum merg lucrurile cu lansarea în muzică, așa că i-a fost destul de greu la început.

Ce-sacrificii-a-facut-Irina-Rimes-la-inceputul-carierei-muzicale.-„Era-o-incercare-trista-de-a-face-ceva-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Asta era o combinație de pe aici. Între timp am învățat ce înseamnă combinație. E ca și cum «bă, eu te semnez, dar am nevoie de bani să investesc în proiectul tău și cumva trebuie să vii tu cu banii de acasă că eu n-am». Eu nu știam atunci cum funcționează atunci lucrurile. Pentru mine era o chestie nouă. Și, în general, România era ceva de neatins, era o încercare tristă de a face ceva”, a mai povestit Irina Rimes.

„Eu cred că se dorea o fată care să cânte în zona moldovenilor. Carla’s Dreams, The Motans (…). Cred că era un loc liber (…). E ușor să-ți găsești în loc în muzică dacă vii cu ceva care încă nu există sau ceva care lipsește. Atunci îți e ușor, în rest este foarte greu”, a mai spus ea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton