Homepage  / Vedete româneşti

Ce salariu primește Mihai Bendeac de la Teatrul de Comedie. Delia: „Ne îngroapă în bani”

Ce salariu primește Mihai Bendeac de la Teatrul de Comedie. Delia: „Ne îngroapă în bani”

de Roxana Mirea,

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi. În plus, acesta este și jurat la emisiunea iUmor, de la Antena 1. Ei bine, în cadrul acestui show TV, actorul a dezvăluit ce salariu primește de la Teatrul de Comedie, acolo unde e angajat de mai mulți ani de zile.

Discuție între Delia și Mihai Bendeac la iUmor

Mihai Bendeac este cunoscut de o țară întreagă și este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi. Acesta lucrează, de mai mulți ani, și la Teatrul de Comedie. În culisele emisiunii „iUmor”, jurații Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au purtat mai multe discuții pe diverse subiecte. Actorul a analizat modul în care s-a îmbrăcat și accesorizat Delia. Artista preferă ținutele mai excentrice și lejere în detrimentul rochiilor.

„Știu că pare că mă întorc în niște locuri comune. Ai la gât niște mărgele din plastic. Ăsta nu are mai mult de 2 dolari. Cât să fie un choker de mărgele?”, a spus surprins Mihai Bendeac, în timpul emisiunii „iUmor”, căutând pe internet prețul accesoriului artistei, potrivit libertatea.ro.

El s-a obișnuit că a făcut așa în alte sezoane să facă niște content”, a spus, apoi, Delia.

Ce salariu primește Mihai Bendeac de la Teatrul de Comedie

În urma documentarăă sale, Mihai Bendeac a aflat că prețul colierului purtat de Delia este de 3.000 de lei. Actorul a făcut imediat o comparație între prețul respectivului colier și salariul lui de la teatru. Potrivit afirmațiilor lui, Mihai Bendeac ia 6.400 de lei din partea Teatrului de Comedie.

„Lasă-mă, 3000 lei. Niște plastic. Am salariul la teatru 6.400 lei. Adică să dau jumătate pe un choker amărât”, a mărturisit Mihai Bendeac la „iUmor”.

El ne îngroapă în bani, nu pleacă în vacanțe, câștigă atâta. Am și un breloc. Nu mai știu cât a costat”, a reacționat Delia Matache.

Sursa Foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton