Homepage  / Articole

Ce schimbări aduce noul sezon din „Narcisa”

Ce schimbări aduce noul sezon din „Narcisa”

de Redactia Tvmania

Cel de-al treilea sezon al celui mai vizionat serial din România, din 2011, debutează pe micile ecrane, luni, 5 septembrie, de la ora 20.20. Zece actori noi, un titlu schimbat („Narcisa: Iubiri nelegiuite”) sunt marile noutăţi ale telenovelei. Povestea se va concentra destul de mult pe personajele noi, lăsându-le actorilor principali Alina Puşcaş (Narcisa) şi Gabriel Duţu (Tudor Preda) un timp de respiro, însă nu vă speriaţi: cei doi mai au multe de pătimit în serial până să fie fericiţi.

Narcisa e acum „o soţie luptătoare, puternică şi optimistă şi o la fel de puternică femeie de afaceri”. Şi are o garderobă complet diferită. Noua Narcisa este elegantă, actriţa spune că regretă totuşi vechile ţinute.

„O să râdeţi, dar mi se părea mai comod. Nu neg însă faptul că îmi face plăcere să port ţinute sexy, elegante, foarte feminine”. Narcisa se va ocupa de cabinetul de avocatură al lui Tudor, unde sunt angajaţi noi avocaţi.”

Deşi se zvonea că Gabriel Duţu are ezitări în a-şi mai relua rolul, din cauza programului prea încărcat, actorul a semnat pentru un nou sezon.

„În Bucureşti filmez mai puţin decât în sezoanele anterioare şi cred că a venit momentul să mă dedic mai mult teatrului, să revin la teatrul din Bacău şi nu numai”, a declarat el în revista TVmania care va apărea în 5 septembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton