Homepage  / Seriale

Ce se întâmplă astăzi în „Dila” (Kanal D): Protagonista e în pericol de moarte

Ce se întâmplă astăzi în „Dila” (Kanal D): Protagonista e în pericol de moarte

de Redactia Tvmania

Episodul de azi din serialul „Dila” de la Kanal D este plin de suspans. Cu pistolul la tâmplă, Riza reuşeşte să-l intimideze pe Azer şi să se salveze.

“Indiferent la cine vei scoate pistolul, nu o să strici prietenia asta, nu ai suficientă putere”, îi strigă Riza rivalului său. Umilit, Azer trece prin momente vecine cu nebunia şi promite să-şi ia revanşa.

Seyit continuă s-o sprijine pe Dila, considerând-o fiica lui şi cea care va duce mai departe numele familiei, prin copilul ce urmează să se nască. Această situaţie nu face decât să crească numărul duşmanilor săi şi ai Dilei.

Probleme iscate de fabrica pe care cele două familii o construiesc împreună îi pun pe Dila şi Riza în situaţia de a coopera.

Metin este acuzat de viol, învinuirea făcând parte dintr-un plan de discreditare, pe care Dila îl va dejuca de dragul lui Riza. Pe zi ce trece, Dila se apropie de statutul de cap al familiei Barazoglu, însă un mare pericol o aşteaptă.

Riza nu poate accepta ca tatăl său să fie influenţat de deciziile tinerei. În acelaşi timp, boierul Barazoglu devine tot mai conştient de caracterul îndoielnic al fiului său şi îl avertizează pe acesta să nu mai căute răzbunare şi să accepte faptul că Dila face parte din familie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton