Homepage  / Articole

Ce se întâmplă în episodul de azi din “Pariu cu viaţa”

Ce se întâmplă în episodul de azi din “Pariu cu viaţa”

de Redactia Tvmania

În episodul de azi, 20 februarie, al serialului “Pariu cu viaţa” de la Pro TV, fanii vor putea vedea dueluri muzicale de la Colegiul de Arte, o întâlnire misterioasă, dar şi o situaţie dramatică prin care trece Vlad.

În timpul orei de Teorie Muzicală, Ioana (Alina Eremia) şi Cora (Iuliana Matei) vor trece printr-un duel muzical cu o miză foarte mare, prin interpretarea aceleiaşi piese, “Tell Him”, a Barbrei Streisand şi Celine Dion:

“Duelul porneşte de la faptul că noua pretendentă a lui Andrei, Cora, intervine în relaţia lor şi încearcă să i-l sufle pe Andrei. Cea care va interpreta cel mai bine melodia va ieşi învingătoare şi îl va păstra pe Andrei”, a spus Alina Eremia.

Perioada dificilă prin care trece Vlad culminează cu momentul în care acesta ajunge la cămin. În ceea ce-l priveste pe Vlad Gherman, secvenţele filmate la casa de copii l-au impresionat foarte mult: “Cred că este foarte greu să trăieşti acolo. Am fost pătruns de starea de singurătate pe care o trăiesc acei tineri, iar pe la a doua dublă eram deja cu ochii în lacrimi”, a povestit el.

Tot azi, Anca, interpetata de Cristina Ciobănaşu, se duce la Terra Park să-l cunoască pe Mihai, băiatul cu care vorbeşte pe internet, însă întâlnirea nu este nici pe departe una romantică, aşa cum îşi închipuie ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton